Shakira és Piqué fiai ilyen nagyok lettek: a futballista cuki szelfit csinált velük

Gerard Piqué friss képet osztott meg a fiairól, Milanról és Sasháról.

shakira-pique-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shakira és Gerard Piqué az egyik legszebb sztárpár a világon, az énekesnő és a futballista 2011-ben vállalták fel, hogy egy párt alkotnak, azóta pedig családot is alapítottak. Két fiút nevelnek: Milan 2013-ban, Sasha pedig 2015-ben látta meg a napvilágot. Csak ritkán mutatják meg a gyermekeiket, ám tegnap este a sportoló kivételt tett.

Shakira és Gerard Piqué gyerekei

Az idősebbik idén már a nyolcadik, a kisebbik pedig a hatodik születésnapját ünnepelhette meg. Soha nem telik el sok nap a két ünneplés között, ugyanis Milan 2013. január 22-én, Sasha pedig 2015. január 29-én született.

Néha a gyerekeket megmutatják a közösségi oldalaikon, ám nem jellemző rájuk, hogy mindennap posztolnának róluk. Ez sok világsztárra jellemző, hogy szinte soha, vagy csak ritkán mutatják meg a gyerekeiket, ugyanis egy közszereplő csemetéje sokkal több támadásnak és veszélynek van kitéve, mint egy civil emberé. Itt nemcsak a fenyegetőkre és potenciális gyerekrablókra kell azonnal gondolni, hanem az online zaklatókra is. A kommentelők közül többen nem gondolkodnak, mielőtt egy-egy fotó alá leírják a gondolataikat, és sokszor gyomorforgató, ahogy vélekednek a sztárokról és szeretteikről. Nem egy hírességnél fordult elő, hogy az ártatlan gyermekét kezdték ki, pont ezért sokan nem akarnak a gyűlölködésnek teret adni. Nem mellesleg sok ismert ember szeretné, ha a csemetéje minél átlagosabb és normálisabb módon nőne fel, és nem szeretné, ha túl nagy figyelem irányulna rá, mert az lehet, hogy tönkretenné a gyerekkorát.

Évente egy-két felvétel természetesen Shakiráéknál is belefér, hiszen mégis az életük részévé váltak a fiuk. Gerard Piqué egy nagyon cuki szelfit készített Milannal és Sashával, mind a hárman ugyanolyan arckifejezéssel néztek a kamerába.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen édesek Shakira és Gerard Piqué fiai.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük