Lionel Messi felesége imádnivaló szelfit csinált fiaikkal: gyönyörű családja van a sztárfocistának
Lionel Messi és Antonela Roccuzzo három fiút nevelnek.

messi-family-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lionel Messinek nemcsak a futballista-karrierje mesébe illő, hanem a magánélete is. Antonela Roccuzzót ötévesen ismerte meg, kisgyerekként sokat játszottak együtt, ám kamaszként megszakadt a kapcsolatuk, amikor Messi családjával Argentínából Európába költözött, a lánnyal később újra felvették a kapcsolatot, 2008 óta járnak hivatalosan, azóta családot alapítottak, majd 2017-ben össze is házasodtak.

Lionel Messi fiai

Antonelával három fiút nevelnek, Thiago 2012-ben, Mateo 2015-ben, Ciro 2018-ban jött a világra. A focista csak ritkán nyilatkozik szeretteiről, ám 2019-ben kivételt tett, a Marca lapnak elmondta, imádja a feleségében, hogy mennyire gyakorlatias és intelligens, emellett optimista az életszemlélete. Legidősebb fia nagyon érett, míg a kisebbik gyerekek igazi rosszcsontok. 2021 májusában az AS-nek is nyilatkozott családjáról.

- Szerencsés vagyok, hogy gyakorlatilag egész nap velük vagyok, elviszem őket iskolába, majd megyek értük, fociedzésre viszem őket vagy valami más programra, imádom ezt. A legjobban az ébredést szeretem, és azt, amikor együtt reggelizünk - mesélte, majd viccesen megjegyezte, azért vannak pillanatok, amikor őt is kiakasztják a gyerekei.

Felesége gyakran posztol a fiúkról, akik ahogy cseperednek, egyre aranyosabbak, a legidősebb és a legkisebb főleg édesapjára hasonlít, míg a középső inkább az anyukájára emlékeztet bennünket. Antonela legfrissebb szelfije a gyerekekkel nagyon aranyos lett, pár óra alatt közel egymillió lájkot kapott Instagramon.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családja van Lionel Messinek.

Ezt is szeretjük