Sergio Ramos és gyönyörű felesége: a sztárfocista 4 gyereket nevel Pilarral
Sergio Ramos és Pilar Rubio 2020 augusztusában váltak négygyermekes szülőkké.

sergio-ramos-és-felesége
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sergio Ramos évek óta a világ egyik legsikeresebb futballistájának mondhatja magát. Tízéves korától a Sevilla spanyol labdarúgócsapat szárnyai alatt nevelkedett, majd 2004-ben mutatkozott be először a pályán a klub felnőttcsapatában. Ezután 2005-ben igazolta le a Real Madrid, és ugyanebben az évben debütált a nagyválogatottban is, melynek ma már ő a csapatkapitánya. 

A világbajnok és kétszeres Európa-bajnok focista nem csak pályafutásának alakulása miatt érezheti magát a szerencse kegyeltjének, magánélete is tündérmesébe illően alakult. 

Sergio Ramos és gyönyörű felesége 4 gyermek büszke szülei

2012-ben ismerte meg gyönyörű feleségét, a spanyol tévé riportereként dolgozó Pilar Rubiót. Noha szerelmük kibontakozása úgy alakult, mint a nagykönyvben, megismerkedésük története nem mondható éppen mindennapinak. 

A fekete szépség egy sporteseményen interjúvolta meg a sportolót, ám ekkor még nem történt köztük semmi, csak később derült ki Ramos számára, hogy a televíziós sokkal nagyobb hatással volt rá, mint azt elsőre gondolta.

- Kicsit abnormálisnak találtam, hogy háromszor is álmodtam vele. Pedig igazából nem ismertem, nem volt köztünk egy kapcsolódási pont, csak annyit tudtam, hogy riporter. Először csak írtam neki egy üzenetet, hogy megtörjem a jeget, de nem fűztem sok reményt ahhoz, hogy válaszolni fog. De működött a stratégiám - mesélte a focista az Amazon Prime El Corazón de Sergio Ramos című dokumentumfilmjében.

sergio ramos 1
Fotó: Paolo Blocco / Getty Images Hungary

A pár megismerkedésük után egy esztendővel jelentette be, hogy egy család lesznek. Első gyermekük, Sergio 2014 májusában jött a világra, őt követte Marco 2015 novemberében. A fekete szépség 2017-ben ismét állapotos lett, harmadszorra is egy kisfiút hozott a világra, akit Alejandrónak kereszteltek el. A tavalyi évben váltak négygyermekes szülőkké, negyedik fiuk 2020 júliusában született meg.

Cristiano Ronaldo legkisebb gyermeke

Cristiano Ronaldo igazi családcentrikus ember, négy gyermek büszke édesapja: a tízéves ifjabb Cristianót és a háromesztendős ikerpárt, Mateót és Evát béranyák hozták a világra, míg a szintén hároméves Alana édesanyja a focista párja, Georgina Rodríguez. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen édes Cristiano Ronaldo legkisebb gyermeke, Alana.

Ezt is szeretjük