Lionel Messi gyerekeinél nincs cukibb: a focista 3 fiú édesapja

Thiago, Mattheo és Ciro igazi kis gézengúzok, nagyon hasonlítanak édesapjukra.

lionel-messi-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lionel Messit sokan a világ egyik legjobb focistájaként tartják számon. Az argentin kiválóság a labdarúgás meghatározó alakja, összesen hatszor vehette át a szakmai élet csúcsát jelképező Aranylabda-díjat, ezzel csak ő és Cristiano Ronaldo büszkélkedhet.

Lionel Messi gyerekei

Nemcsak a karrirejében világklasszis, de édesapaként is helytáll, odavannak érte a gyerekei. Feleségével, Antonella Roccuzzóval három fiút nevelnek: Thiago, Mattheo és Ciro hét-, négy- és egyévesek. A csodacsatárnak a család az első, azt mondja, az ő támogatásuknak köszönheti sikereit.

- Háromgyerekes apukaként teljesen más nézőpontból szemlélem az életem, mint azelőtt. Ez az új gondolkodásmód pedig segít abban, hogy folyamatosan fejlődjek. Még ha vannak is nehezebb pillanatok, igyekszünk az együtt töltött idő minden egyes percét kihasználni a fiúkkal, legyen az tévénézés, játék vagy bármi. Szeretünk otthon lenni, és élvezni ezeket a pillanatokat - nyilatkozta az FC Barcelona magazinnak.

Előfordul, hogy Instáján meg is mutatja, hogyan néznek ki a család mindennapjai. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen elbűvölő képeket posztolt Lionel Messi a gyerekeiről.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük