Cristiano Ronaldo mind a 4 gyerekével együtt - Ritka közös képet posztolt a futballista

Cristiano Ronaldo nem mindennapi felvételt osztott meg gyerkőceiről.

Cristiano Ronaldo gyerekei 2020
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cristiano Ronaldo napjainkban négy gyönyörű gyermek büszke édesapja. Fiát, ifjabb Cristianót és ikreit, Evát és Matteót béranyák hozták a világra, míg legkisebb gyermekének, Alanának a vér szerinti édesanyja kedvese, Georgina.

Fotókon Cristiano Ronaldo gyermekei

A gyerekek nőnek, mint a gomba, ifjabb Cristiano idén már tizedik, míg a kicsik 2020-ban ünnepelhetik majd a harmadik születésnapjukat. A sztársportoló imádja mindnyájukat, néha Instagramra is tölt fel róluk cuki képeket. A legfrissebb közös fotójukkal egy kicsit intimebb pillanatba avatta be a sztár a rajongóit, ugyanis a felvétel elkészültekor éppen a gyerekekkel pancsolt együtt a fürdőkádban. 

Nagy sikert aratott ez a kép, több mint hétmillió lájkot kapott a platformon. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családdal rendelkezik Cristiano Ronaldo.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük