Neil Patrick Harris ikrei már ilyen nagyok - Az Így jártam anyátokkal Barney-ja boldog családapa
Neil Patrick Harris ikrei 2010 októberében látták meg a napvilágot.

neil patrick harris gyerekei
beauty and style
Top olvasott cikkek

Neil Patrick Harris az Így jártam anyátokkal című sorozatban egy igazi szoknyapecért alakított, aki képtelen volt megállapodni, még ha komoly kapcsolatra vagy éppen házasságra is adta a fejét, az sem tartott túl sokáig.

A színész a való életben teljes ellentéte Barney Stinson karakterének, férjével, David Burtkával egy tüneményes ikerpárt nevelnek, Harpert és Gideont.

Ilyen aranyosak Neil Patrick Harris ikrei

A 46 éves színész és párja gyermekei 2010 októberében látták meg a napvilágot egy béranya segítségével. A gyerekek tavaly ősszel ünnepelhették meg kilencedik születésnapjukat. Neil Patrick Harris olykor Instagramján is megmutatja a lányát és a fiát. A rajongók csak úgy olvadoznak közös képeik láttán: "ez a család az egyik leggyönyörűbb a világon", "annyira aranyosak vagytok együtt" - írták a kedves szavakat a kommentelők.

A népszerű sztár 2019 szeptemberében így nyilatkozott a gyereknevelésről:

- Szerintem a humor fontos része a nevelésnek még akkor is, amikor fegyelmezel. David sokkal érzelmesebb, én pedig egyfajta bíróként funkcionálok. Ügyvédek és bírák családjából jövök, úgyhogy én vagyok az, aki mind a két fél oldalát meghallgatja - vallotta be, majd hozzátette, néha muszáj egy szülőnek szigorúnak lennie.

A gyerekek jelleméről is mesélt.

- Harper lenyűgöző együttérzéssel és empátiával rendelkezik. Sokat beszél az érzelmeiről, és egyből kiszúrja, ha valaki nagyon maga alatt van. Ha a bátyja mérges és ideges, ő pontosan tudja, hogyan kell Gideont lenyugtatni.

A kisfia nagyon sportos alkat, ráadásul nem fél semmitől, őrá is piszkosul büszke a híresség.

Justin Trudeau kamasz lányának fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest a sármos kanadai elnök 11 éves lánya.

Ezt is szeretjük