Ő Fernando Torres élete szerelme: Olallával 20 éve alkotnak egy párt
Fernando Torres és Olalla Dominguez 2001-ben szerettek egymásba.

fernando-torres-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fernando Torres az egyik legnépszerűbb spanyol focista volt hosszú évekig, 2001-ben debütált a felnőttcsapatban, először az Atlético Madridban kezdte karrierjét, utána több nagy csapatnál is játszott, a Liverpool, a Chelsea és az AC Milan futballistája is volt, végül 2019-ben jelentette be, hogy visszavonul.

A Kölyökként is becézett sportoló szép karriert épített pályafutása alatt, ám nemcsak a munka területén, hanem a magánéletben is az ő oldalára állt a szerencse.

Ő Fernando Torres felesége

2001-ben sodorta össze az élet a nála egy évvel fiatalabb Olalla Dominguezzel, amikor megismerkedtek, lényegében mind a ketten tinédzserek voltak. Lényegében együtt nőttek fel, és kitartottak egymás mellett jóban és rosszban is. Dominguez nem azon focistafeleségek közé tartozik, aki rendszeresen posztol a közösségi oldalára, és az élete minden apró momentumát megosztaná a rajongókkal, ezt a fekete-fehér szelfijét is 2020 nyarán tette közzé.

Mintha az égiek is azt akarták volna, hogy megismerkedjenek: mind a ketten Costa da Mortén nyaraltak a családjaikkal 2001-ben, akkor Torres 17, a lány 16 esztendős volt. Ugyanabban az apartmanházban szálltak meg, a fiatalok hamar egymásra találtak, és azóta sem engedték el egymás kezét.

Nyolc év járás után, 2009 májusában mondták ki a boldogító igent, nem csaptak világraszóló lagzit, csak két tanú vett részt az esküvőjükön, ami így nagyon meghittre és visszafogottra sikerült.

Fernando és felesége gyermekeikkel így pózoltak 2012-ben.
Fernando és felesége gyermekeikkel így pózoltak 2012-ben.
Fotó: ullstein bild / Getty Images Hungary

Olalla mindenben támogatta a férjét, több helyen is éltek, Angliában, Olaszországban, Spanyolországban és Japánban is Torres futballkarrierje miatt.

Három gyermekük született, Nora 2009-ben, Leo 2010-ben és Elsa 2015-ben, a kicsiket óvják a nyilvánosságtól, nem mutatják meg őket a közösségi oldalaikon, ezzel a húzásukkal sokak szemében szimpátiát keltenek, hiszen sajnos a gyermekek képeivel visszaélhetnek az interneten.

Ő Cristiano Ronaldo legkisebb lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen cuki Cristiano Ronaldo legkisebb gyermeke.

Ezt is szeretjük