Britney Spears ritkán látott fiai jól megnőttek: fotókon Sean és Jayden

Britney Spears fiai már magasabbak a popsztárnál.

britney-spears-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor Britney Spears beleszeretett 2004-ben Kevin Federline-ba, utána felgyorsultak az események az énekesnő háza táján. Három hónap járás után jelentették be eljegyzésüket, két hónappal később pedig össze is kötötték az életüket. Egy évvel később, 2005. szeptember 14-én megszületett fiuk, Sean Preston, majd 2006. szeptember 12-én világra jött Jayden James. Az énekesnő 24 esztendős volt, amikor második fiát megszülte, így viszonylag fiatalon vált édesanyává.

Britney Spears fiai már ilyen nagyok

Amikor Spears kétszeres anyává vált, sajnos akkoriban a lesifotósok nem hagyták szinte még levegőhöz jutni sem, folyton a nyomában jártak. Házassága is tönkrement 2006 novemberében, 2007 júliusában el is váltak egymástól, emellett megkezdődött a harc a gyerekek felügyeleti jogáért. Sajnos ezek járultak hozzá ahhoz, hogy 2007 februárjában idegösszeroppanása lett, ekkor Federline lett a fiúk gondozója. Szerencsére az énekesnő gyorsan talpra állt, ezután egyre többször láthatta a fiait, végül már fele-fele arányban töltöttek együtt időt mind a ketten a srácokkal. A 2010-es években Spears többször megjelent velük nyilvánosan, emellett közösségi oldalán is gyakran megmutatta őket.

2019-ben újratárgyalták a fiúk felügyeleti jogát, ugyanis abban az évben ismét idegösszeroppanása lett az énekesnőnek. Végül úgy döntött a bíróság, hogy Sean és Jayden idejük 70 százalékát az apjukkal, a maradékot az anyjukkal tölthetik. Sean tavaly 15, öccse 14 éves lett, már mind a ketten a tinédzserek mindennapjait élik, ahogy fejlődnek, egyre férfiasabbá válnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megnőttek Britney Spears gyermekei, Sean Preston és Jayden.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük