Fotókon Luciano Pavarotti legkisebb lánya: a bájos Alice már 18 éves
Luciano Pavarotti legkisebb gyermeke is már nagykorú lett.

pavarotti-lánya cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Luciano Pavarotti volt a világ egyik legnépszerűbb operaénekese, az ötszörös Grammy-díjas zenész a Három Tenor egyikeként még több rajongót szerzett magának világszerte. A 2007-ben elhunyt legenda kétszer nősült életében, első házasságából három lánya született, második felesége, Nicoletta Mantovani kétpetéjű ikerpárral volt várandós, de amikor 2003 januárjában világra hozta a kicsiket, sajnos a kisfiuk halva született, szerencsére a lányuk, Alice egészséges babaként érkezett.

Fotókon Luciano Pavarotti legkisebb lánya, Alice

Alice nagyon kicsi volt, csupán négyéves, amikor elveszítette édesapját. A zenész imádta a legkisebb gyerkőcét, akivel sajnos nem tölthetett túl sok időt.

- Luciano imádta az életet, tárt karokkal fogadott mindenkit, és nagyon nyitott volt a világra. Odáig volt értem és a lányunkért, Alice-ért. A legnagyobb vágya az volt neki, hogy boldoggá tegyen bennünket - nyilatkozta Pavarotti özvegye 2020-ban az Oggi magazinnak.

Az asszony 2020-ban újraházasodott, de mint kiderült, újdonsült férje az eljegyzés előtt megkérdezte Alice-t, áldását adja-e a frigyükre, a lány természetesen örömmel igent mondott. Bár külsőleg Alice szerintünk édesanyja és édesapja keveréke, a mosolya például tiszta Pavarotti, Nicoletta úgy véli, gyermeke teljes mértékben az apjára ütött.

- Annyira olyan, mint Luciano, örökölte tőle az eltökéltségét, az igazságérzetét és a nyitottságát a világ felé - számolt be a lánya tulajdonságairól.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest a 18 éves Alice Pavarotti.

Ezt is szeretjük