Bud Spencer lányai gyönyörű nők: Cristiana és Diamante friss fotókon
Mutatjuk a gyönyörű Cristiana és Diamante Pedersolit.

bud-spencer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Carlo Pedersoli, ismertebb nevén Bud Spencer emberek milliói szívébe lopta be magát a spagettiwestern filmjeivel, Terence Hill-lel együtt igazi legendákká váltak, számos generáció lényegében az ő alkotásaikon nőtt fel. Bár az olasz színész 2016-ban örökre elment, gyermekei, az 59 esztendős Giuseppe, az 58 éves Cristiana, illetve a 48 éves Diamante a mai napig kommunikálnak a rajongóival, ezzel is fenntartják az emlékét.

Bud Spencer lányai gyönyörűek

Idősebb lánya, Cristiana még egy könyvet is írt édesapjáról Apám, Piedone címmel, ami hazánkban 2019-ben került a boltok polcaira, abban leírta, hogy mennyire családcentrikus volt az édesapja.

- Bár a papa nem volt nagyon jelen a család mindennapjaiban, mert gyakran elutazott a munkája miatt, amikor otthon volt, minden idejét a gyermekeinek szentelte, és megajándékozott bennünket végtelen fantáziájával és túlcsorduló kedvességével - írta Cristiana a gyermekkorukról.

A lányok mára felnőttek, Cristiana két gyermeket nevelt fel, Nicolót és Sofiát, a szőke asszony könyvírással és festészettel foglalkozik, húga, Diamante, bár fiatalabb korában kipróbálta a színészetet, ma lakberendezőként keresi a kenyerét.

Képes összeállításunkban megnézheted Bud Spencer két szép lányát, Cristianát és Diamantét.

Ezt is szeretjük