Andrea Bocelli 8 éves lánya már kész kis hölgy: fotókon a bájos Virginia
Andrea Bocelli lánya igazi virtuóz lélek.

andrea-bocelli-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andrea Bocelli háromgyerekes édesapa, első házasságából két fia született, Amos 1995. február 22-én, Matteo 1997. október 8-án jött a világra. 2002-ben elvált a nejétől, beleszeretett a nála 25 évvel fiatalabb Veronica Bertibe, aki 2012. március 21-én egy kislánnyal ajándékozta meg a legendás tenoristát. A pici a szépen csengő Virginia nevet kapta.

Fotókon Andrea Bocelli lánya

Virginia Bocelli idén tavasszal már kilencéves lesz, és szinte már kész kis hölgy. Édesapjához hasonlóan ő is igazi virtuóz lélek, 2020 decemberében például apja oldalán debütált, együtt énekelték el a Hallelujah című klasszikust. Édesapja így nyilatkozott a Daily Expressnek a lányáról:

- Sosem vett semmilyen énekórát, bár kenyéren és zenén nevelkedett - viccelődött, majd így folytatta:

- Már három éve jár zongoraórákra, a művészet és a zene pedig születése óta az élete része. Ráadásul az édesanyja méhében is naponta a stúdióban volt, színházi játékokat és Gounod Rómeó és Júlia operáját élte át. Eleinte Michael Jackson, majd Ed Sheeran lelkes rajongójává vált. Céline Dion dalaiba is beleszeretett, de mostanság fedezte fel az ABBA klasszikusait a Mamma Miától kezdve a Dancing Queenig. Lang Lang zongoristáért is odáig van, órákig hallgatja a dalait, az egyik kedvence Liszt Ferenctől a Paganini-etűdök.

Ha Virginia így folytatja, nagy eséllyel ő is a zenei pályán fut majd be szép karriert. Ahogy cseperedik, egyre bájosabbá válik. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Andrea Bocelli lánya, Virginia.

Ezt is szeretjük