Lajos herceg maszatos kezét imádták a rajongók - Íme a legaranyosabb fotói 2020-ból
Katalin és Vilmos legkisebb csemetéjéről irtó édes fotók láttak napvilágot 2020-ban.

lajos-herceg
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyermekek kétéves korban rohamos fejlődésnek indulnak: ekkorra már teljes biztonsággal jönnek-mennek, és képesek az összefüggő mondatalkotásra. Vilmos és Katalin legkisebb csemetéje, Lajos is ebbe a korba lépett, az elmúlt esztendőben külsőleg és belsőleg egyaránt hatalmas változásokon ment keresztül.

Lajos herceg legédesebb fotói 2020-ból

A kis herceg április 23-án már két szál gyertyát fújhatott el a tortájáról, ez alkalomból pedig a palota friss képeket közölt a királyi csemetéről. A rajongók ekkor szembesülhettek vele először igazán, hogy mennyit nőtt az utóbbi időben. 2020-ban viszonylag sok fotót mutattak meg a cseperedő lurkóról: láthattuk David Attenborough-val beszélgetni az állatokról, édesapjával és testvéreivel hemperegni a fűben, valamint több videóüzenetben is szerepelt családja körében.

Nem csak a tündéri felvételekkel tarolt az interneten az elmúlt egy évben. A rajongók szívébe cuki szokásával is belopta magát, amelyet édesanyja árult el róla. Katalin hercegné júliusban osztotta meg a BBC nézőivel, hogy kisfia nem igazán tudta betartani a koronavírus-járvány egyik fő szabályát, a távolságtartást, hiszen legszívesebben mindenkit megölelne. 

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak 2020-ban Lajos herceg legédesebb fotói.

Ezt is szeretjük