Cristiano Ronaldo 4 éves kislánya olyan, akár egy göndör hajú angyalka: Alana egyre aranyosabb

Cristiano Ronaldo kisebbik lánya novemberben lett négyéves.

cristiano-ronaldo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodriguez 2022-ben már hat gyermeket fognak nevelni, ugyanis a gyönyörű modell ikrekkel várandós. 

A sztársportoló gyermekei közül ifjabb Cristiano a legidősebb, őt egy béranya hozta a világra 2010 júniusában. Ikreit, Evát és Mateót 2017 júniusában szintén egy béranya szülte meg, míg a kis Alana biológiai édesanyja Georgina, a kislány 2017 novembere óta teszi szebbé a család mindennapjait.

Cristiano Ronaldo lánya, Alana

A sztárpár szívesen osztja meg a rajongóikkal a gyerekekről készült képeket, látszik, hogy szépen és harmonikusan nevelik őket. Nem mellesleg Georgina sajátjaiként szereti azokat a gyerkőcöket is, akiket nem ő hozott a világra. Mivel ebben a hónapban Alanának volt születésnapja, így a kislányról több friss felvételt is közzétettek Instagram-oldalukon. Egyik fotóján aranyosabb, mint a másikon. A göndör hajú gyerkőcön látszik, hogy igazi cserfes, belevaló és életvidám kislány. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos Cristiano Ronaldo lánya, Alana.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük