Victoria és David Beckham lánya egyre szebb: a 10 éves Harper már kész kis hölgy
A tízéves Harper Beckhamék legkisebb gyermeke.

beckham-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Victoria és David Beckham négy gyermek büszke szülei: legidősebb fiuk, a 22 éves Brooklyn kirepült a családi fészekből, fotósként dolgozik, és már az esküvőjére készül, a szeptemberben 19. szülinapját ünneplő Romeo édesapja nyomdokaiba lépve focizik, a 16 éves Cruz középiskolai tanulmányait folytatja, a tízéves Harper a família legkisebb tagja.

Friss fotókon David és Victoria Beckham lánya

David Beckham egy régebbi interjújában mesélte el, hogy feleségével valójában elég szigorú szülők.

- Mindig a példamutatás erejében hittünk, abban ahogy a gyermekeinkkel bánunk, gondoskodunk róluk, és szeretjük őket, de nagyon szigorú szülők vagyunk. Arra törekedtünk, hogy hasonló módon neveljük fel őket, mint ahogy azt a szüleink tették velünk, mert meg jó modorra kell őket tanítanod, és fel kell állítanod a határokat - idézte a szavait a Hello! magazin.

A három fiú mellé mindig is vágytak egy kislányra, szerencsére ez a kívánságuk teljesült, Harper 2011 júliusában látta meg a napvilágot. Szülei és testvérei rendszeresen posztolnak róla új képeket, így lényegében a rajongók szeme előtt nőhet fel a kislány. Ahogy cseperedik, egyre csajosabb a stílusa, sokan dicsérik, hogy mennyire aranyos és bájos gyermek.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban David és Victoria Beckham lánya.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük