Cristiano Ronaldo újszülött fia elhunyt: kislánya egészségesen jött a világra
Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodríguez 2021 októberében jelentették be, hogy ikreket várnak.

cristiano-ronaldo-cover

Cristiano Ronaldo az Instagramon tudatta a világgal a lesújtó hírt, elhunyt újszülött kisfia. Párjával, Georgina Rodríguezzel 2021 októberében jelentették be, hogy a szépség ikreket hord a szíve alatt, és várhatóan 2022 áprilisában ad életet nekik.

"A legmélyebb szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy újszülött kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb fájdalom, amit csak egy szülő átélhet. A gyászban csak az újszülött kislányunk ad erőt, hogy átvészeljük ezeket a pillanatokat, és megleljük a reményt és a boldogságot” - fogalmazott a focista a hivatalos közleményben.

Cristiano Ronaldo fia elhunyt

A tragikus bejelentés sokakat lesújtott. A sportoló klubja, a Manchester United a hivatalos Twitter-oldalán keresztül üzent a csapattársuknak. Azt írták, fájdalma az ő fájdalmuk, és szeretetet és erőt küldenek a nehéz időkben.

Ronaldo és Georgina 2021. október 28-án ultrahangfelvételekkel, szintén az Instagramon keresztül adták hírül, hogy a 28 éves szépség ikreket hord a szíve alatt. A tegnapi szívszorító bejelentést azzal a gondolattal zárták, hogy kisfiuk az angyaluk, és örökre a szívükben őrzik az emlékét.

A sztárpár öt gyermeket nevel. Cristiano Ronaldo 2010-ben vált édesapává, első gyermekét, ifjabb Cristianót egy béranya hozta világra. 2017-ben ikrei, Eva és Mateo ugyancsak ezzel a módszerrel születtek. Párja, Georgina a 2017-es év végén ajándékozta meg első közös gyermekükkel, Alanával.

Akik követik a sztárfutballistát, tudhatják, végtelenül családcentrikus ember. Ugyan nem posztol minden áldott nap gyermekeiről, de előfordul, hogy megmutatja őket családi fotókon. Ilyen alkalmakkor mindig szerelmeiként hivatkozik a kicsikre, akiket a legnagyobb büszkeségeinek tart.

Shakira és Gerard Piqué fiai

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagyfiúk Shakira és Gerard Piqué csemetéi.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük