Az 55 éves Cindy Crawford smink nélküli fotója: a topmodell bátran vállalja festetlen arcát

Cindy Crawford így fest smink nélkül.

GettyImages-857044156
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford, a '80-as és '90-es évek egyik legdögösebb topmodellje rendszeresen posztol Instagram-oldalára, valamikor régi, máskor friss felvételekkel lepi meg a rajongóit.

Az 55 éves sztár már smink nélkül is megmutatta magát a közösségi oldalán, rajongói ámultak a felvétel láttán. 

Cindy Crawford smink nélkül

Az alábbi felvételen egy gramm festék sincs a modellen, szerintünk nagyon jól áll neki a természetesség, gyakrabban mutatkozhatna smink nélkül.

A rajongók is megjegyezték, hogy mennyire gyönyörű a felvételen: "Bár a smink hihetetlen dolgokra képes, viszont ezen a képen csodálatos vagy!", "Természetes szépség vagy" - fogalmazták a dicsérő szavakat.

2019 márciusában az arcápolási és sminkelési rutinját mutatta be a Vogue magazin kedvéért, amit a legendás lap a YouTube-csatornájára töltött fel. A felvétel elején szintén smink nélkül látható.

Mielőtt kifestené magát reggel, vízzel megmossa az arcát, majd egy kollagéntermelést fokozó szérumot használ, ezután jöhet a szemránckrém. Van egy kiváló trükkje arra, ha egy kicsit táskásak a szemei: egy masszírozásra alkalmas eszközét berakja jégkockák közé, majd azzal görgeti végig az érintett területet. Ezután hidratálókrémezik, majd csak ezen lépéseket követően sminkeli ki magát.

A videóban elmesélte, hogy mivel édesanyja sosem sminkelte magát, így amikor elkezdett modellkedni, semmit nem tudott a sminkelésről és a bőrápolásról. Azt vallja, hogy a kevesebb több. Az egyszerű, természetes hatású sminkeket szereti. Inkább azt tartja fontosnak, hogy szép legyen a bőre, mert ha azzal nincs probléma, lényegében nincs is szüksége az embernek olyan sok sminkre.

Énekesnők smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néznek ki smink nélkül a világ legnépszerűbb énekesnői.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük