Christina Aguilera megmutatta ritkán látott lányát: Summer már 7 éves
Christina Aguilera egy fiút és egy lányt nevel.

christina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christina Aguilera Instagram-oldalára csak ritkán posztol olyan felvételeket, amelyeken a gyermekei is látszódnak. 

Ezen a héten azonban kivételt tett, ugyanis kislánya, Summer Rain Rutler augusztus 16-án lett hétéves.

Christina Aguilera két gyermek édesanyja

Summer szülinapja alkalmából több felvételt is megosztott a közösségi oldalán, az egyik felvételen a negyvenéves énekesnő éppen átöleli a kislányát. Ha még több képet szeretnél látni Summerről, akkor kattints az alábbi Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra.

Az énekesnő 2008-ban tapasztalhatta meg legelőször az anyaság örömét, előző házasságából egy fia született, aki a Max Liron Bratman nevet kapta. A fia apjával, Jordan Bratmannel még 2002-ben találkoztak először, majd 2005-ben összeházasodtak. Válásukat 2010-ben jelentették be, hivatalosan 2011-ben váltak mindketten szinglikké. Miután bejelentették, hogy külön utakon folytatják, beleszeretett Matthew Rutler gitárosba, akivel azóta is egy párt alkot. Summer az egyetlen közös gyermekük.

Az anyasággal kapcsolatban számtalan alkalommal megosztotta bölcs gondolatait, 2016-ban a Women's Health magazinnak vallotta be, mennyire zavarja az, hogy a társadalom milyen sokat megkövetel az édesanyáktól. Arra bátorít minden nőt, hogy ne vegyék figyelembe azt a sok dolgot, amit elvárnának tőlük, helyette éljék meg a pillanatot, és tegyenek mindent a saját tempójukban.

- Azt várják el tőlünk, hogy essünk teherbe, legyenek gyerekeink, és persze szoptassuk őket. Emellett, amint megszültünk, egyből azt várják el, hogy fantasztikusan nézzünk ki, nem igaz? Az az elvárás, hogy tartsuk fenn a férjünk vagy a párunk figyelmét, váljunk újból szexivé, és legyünk vadmacskák a hálószobában. A lista pedig még ennél is hosszabb. Gyermeket szülni óriási boldogság, imádom a gyerekeim, de nőként időt kell találni önmagam ápolására - fogalmazta.

Élvezi az anyaság szerepét, nem cserélné el ezt az érzést semmivel sem.

- A legjobb dolog az egészben, hogy láthatom őket mosolyogni, annyira örülök, hogy boldoggá tudom őket tenni. Ha otthon vagyok velük, sokszor csak fekszünk az ágyban, és Disney-meséket nézünk. Két oldalam van, az egyik az a Christina, aki fellép, a másik viszont csak egy egyszerű édesanya. Fontos, hogy különválasszam a két életem, mert nem szeretem a munkát hazavinni - ezt a People magazinnak mondta.

Britney Spears fiai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban Britney Spears gyermekei.

Ezt is szeretjük