Cameron Diaz 7 éve eltűnt Hollywoodból: a 49 éves sztár ma már boldog családanya

Cameron Diaz negyvenévesen ébredt rá, mennyi mindent nem ő irányít az életében.

cameron diaz
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cameron Diaz volt a '90-es és 2000-es évek egyik legnépszerűbb filmszínésznője, olyan alkotásokkal lopta be magát sokak szívébe, mint A Maszk, a Vanília égbolt, az Álljon meg a nászmenet!, a Keresd a nőt!, a Charlie angyalai, a Holiday vagy a Míg a jackpot el nem választ.

Sőt a Shrek-filmekben ő szinkronizálta Fiona hercegnőt, így az eredeti, angol nyelvű verzióban Diaz hangját hallhatták a nézők. Utolsó nagy mozifilmje 2014-ben jelent meg Annie címmel. Azóta egyáltalán nem vállal el hollywoodi szerepeket, erről Kevin Hart színésznek mesélt a Hart to Heart című beszélgetős műsorban.

Cameron Diaznak ma már a családja az első

Cameron Diaz bevallotta, még most is szeret színészkedni, szíve szerint élete végéig ezzel foglalkozna, mert annyira sok energiája van, úgyhogy nem a szakmájából ábrándult ki, inkább az azzal járó életmóddal volt a baja. Manapság a férje és kislányuk, Raddix az első.

- Ha hosszú ideig csinálsz valamit egy elég magas szinten, egy idő után muszáj mások kezébe átadnod az életed egy részét. Körülbelül negyvenévesen ébredtem rá, hogy az életemben több területtel nem foglalkoztam semmit, és nem én irányítottam. Arra vágytam, hogy a magam ura legyek, manapság a napi rutinomat én magam alakítom ki - fogalmazta.

Aki a művészvilágban dolgozik, sokkal pörgősebb életet él, mint azok, akik valamilyen civil foglalkozást űznek. A sok forgatási, fellépési, fotózási és interjúzási időpontot össze kell egyeztetni, azonban ez nem egy ember feladata, hanem sokkal többé. Például amikor egy színész leszerződik valamelyik filmes produkcióhoz, a forgatásoktól kezdve a film reklámozásának végéig betáblázzák a mindennapjait, a sztár pedig lényegében sokszor előre tudja, mit csinál majd egy év múlva ezen a napon. Vannak olyan alkotások, amelyeknek a díszpremierjét nem egy, hanem több városban is megtartják világszerte, ez főleg a nagy költségvetésű moziknál fordul elő, amelyeknél azt jósolják a készítők, hogy igazi kasszasiker lesz, erre kiváló példa a Harry Potter- vagy a Marvel-filmek. Ezeken a premiereken kötelező ott lenniük a filmben szereplő színészeknek.

A színésznő teljes, kerek egésznek látja manapság az életét, ehhez hozzájárult az is, hogy megismerkedett a férjével, Benji Maddennel, akivel 2015-ben kötötte össze az életét.

2019 decemberében világra jött kislányuk, Raddix Madden, a picit egy béranya hozta világra.

- Most itt vagyok, és ez a legkielégítőbb dolog, amit egész életemben csináltam. Férjnél vagyok, van családom, és itt van a mi kis famíliánk magja is velünk. Ez a legjobb dolog a világon. Minden energiámat rájuk szánom - tette hozzá.

A színésznő a családja mellett ugyanúgy dolgozik, 2020-ban indított el egy vállalkozást egy barátnőjével, organikus és vegán borokat árulnak.

Sakira és Piqué gyermekei már ilyen nagyok

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családja van Shakirának és Gerard Piquének.

Shakira és Piqué fiai ilyen nagyok lettek: a futballista cuki szelfit csinált velük

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük