Mr. Big a Szex és New Yorkból ilyen sármos ősz hajjal: a 66 éves színész Sarah Jessica Parkerrel fotózkodott

Chris Noth a való életben két gyermek édesapja.

chris-noth-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Szex és New York című sorozat 1998-ban robbant be a köztudatba, majd egyik pillanatról a másikra meghódította az egész világot, 2004-ben adták le az utolsó epizódot az Egyesült Államokban, majd további két mozifilm készült hozzá, az első 2008-ban, a második rész 2010-ben jelent meg.

Bár volt szó arról, hogy lesz a sikerszériának harmadik mozifilmje, azonban ez végül nem jött össze. Ám a rajongóknak nem kell csüggedniük, ugyanis az HBO Max And Just Like That... címmel egy tízrészes minisorozatot rendelt be, ami a Szex és New York folytatása lesz. Bár az eredeti szereplőgárdát a Samanthát alakító Kim Cattrall már nem erősíti, de a többiek boldogan mondtak igent a felkérésre. Májusban robbant a hír, hogy Carrie Bradshaw nagy szerelme, Mr. Big is visszatér, akit Chris Noth formált meg.

Chris Noth és Sarah Jessica Parker közös fotóit imádják a rajongók

Már javában zajlanak a forgatási munkálatok, Chris Noth pedig az Instagram-oldalára töltött fel több felvételt egy kis ízelítőként. A rajongók imádták a Sarah Jessica Parkerrel készített közös képeiket. Ahogy az alábbi felvételen is látszik, a 66 éves színész haja teljesen őszbe borult. Sármjából semmit nem veszített, remek formában van a sztár.

Érdekesség, hogy mielőtt színésznek állt volna, író vagy költő szeretett volna lenni, főiskolásként a Marlboro Collage-ban angol irodalmat és vallástudományt hallgatott. Latin nyelvű órái is voltak, ám azért nem rajongott, azért, hogy ellógja ezeket a kurzusokat, csatlakozott egy színészi társulathoz, több szerepet is kapott, ekkor határozta el, hogy inkább ebben a szakmában helyezkedik el.

Az első évek neki sem mentek egykönnyen, éttermekben dolgozott, de bevallása szerint rossz pincér volt, több helyről is kirúgták. Felvették a Yale Egyetemre, ahol színészként képezte tovább magát, 1985-ben szerezte meg a diplomáját, de ezután sem a tévé vagy a filmezés volt a célja. Jobban tetszett neki New York forgataga, ahol színházakban játszott, ám sajnos nem volt túl jó a fizetés, ekkor belátta, ha tényleg karriert akar, akkor Los Angelesben kell szerencsét próbálnia. Az 1990-ben indult Esküdt ellenségekkel vált népszerűvé, a szériában 1995-ig volt látható, direkt írták ki a karakterét a sorozatból, mert nézeteltérésbe keveredett Dick Wolffal, a történet alkotójával.

Több más filmben is játszott a '90-es években, például láthattad a Számkivetettben is, de a Szex és New York hozta meg számára a világhírnevet. A 2000-es és 2010-es években is számos ajánlat ütötte a markát, olyan produkciókhoz adta a nevét, mint a Tökéletes pasi, a Ki vagy, Doki?, az Eltűntek nyomában, A férjem védelmében vagy az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék.

Ami a magánéletét illeti, a 2000-es évek elején ismerte meg élete szerelmét, Tara Lynn Wilson kanadai színésznőt, aki 2008-ban egy fiút szült neki, a gyermek az Orion nevet kapta. A nőt 2012-ben vette feleségül, majd 2020-ban újra szülőkké váltak, a kisfiút Keatsnek nevezték el.

Eva Longoria, a Született feleségek sztárja

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen pazarul fest Eva Longoria bikiniben és fürdőruhában.

Ezt is szeretjük