A Dallas Bobbyja váratlanul veszítette el feleségét 43 év házasság után: a tragédia után újra szerelmes
Patrick Duffy és Linda Purl már egy éve együtt vannak.

patrick-duffy-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patrick Duffy, a Dallas Bobby Ewingja sajnos 2017-ben örökre elveszítette feleségét, Carlyn Rossert. Rákkal küzdött, mégis reménykedtek a felépülésében, ezért érte az egész családot váratlanul a halála.

A színész a tragédia után sosem gondolta volna, hogy újra szerelmes lesz, ám a 2020-as év tartogatott meglepetéseket, Linda Purl színésznővel már egy éve elválaszthatatlanok. Kapcsolatukról a Closer magazinnak vallott június végén.

Patrick Duffy nem számított rá, hogy újra rátalál a szerelem

Carlynnel 1974-ben keltek egybe, 43 évnyi házasságuk alatt sok szép pillanatot megéltek. Két fiuk született, Padraic Terrence a házasságuk évében, Conor 1980-ban látta meg a napvilágot. Sajnos a rosszból is kijutott nekik: 1986-ban a színész szüleit meggyilkolták, hogy feldolgozza ezt a tragédiát, az asszony tartotta benne a lelket. 

Patrick Duffy imádta Carlynt.
Patrick Duffy imádta Carlynt.
Fotó: Toni Anne Barson Archive / Getty Images Hungary

- Hirtelen ment el, nem volt arra utaló előjel, hogy hamarosan bekövetkezik a halála. Ez egy elég nagy változást eredményezett. A fiaim végig ott voltak mellettem, de bármennyire is próbáltak engem támogatni és segíteni, azt hiszem, pont én tudtam jobban alkalmazkodni a körülményekhez. Ha az ember elér egy bizonyos életkort, hamar szembesül azzal, hogy az előttünk lévő út már rövidebb, mint az, ami mögöttünk van - magyarázta.

Amikor 2020 elején kitört a pandémia, Duffy a barátaival és a szakmabeliekkel az interneten keresztül tartotta a kapcsolatot, webkamerán keresztül beszélgettek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Feltűnt köztük Linda Purl is, akivel már a múltban is jóban voltak, csak akkoriban mind a kettejüknek foglalt volt a szívük. Amikor már mindenki kijelentkezett a Zoom-beszélgetésből, ők még továbbra is folytatták a kommunikációt.

- Elég viktoriánus korabeli ismerkedés volt a miénk. Minden áldott este a Zoomon keresztül beszélgettünk két-három órákat. Elmeséltünk egymásnak mindent, a múltunkat és a szerelmi életünket is. Együtt hallgattunk zenét, és minden olyan dolgot felfedtünk rövid idő alatt, amiket normál esetben több hónapnyi randizás után tudnál csak kideríteni a másikról.

A megismerkedésük alatt rájöttek, hogy egy irányba halad az életük, egyszer a színész egy beszélgetésükkor úgy búcsúzott el, hogy azt mondta Lindának, szereti. Ekkor döbbent rá, hogy szerelmes lett. Végül Oregonból elvezetett 2092 kilométert csaknem egy nap alatt, hogy végre meglátogathassa Lindát személyesen is, azóta tart a szerelem. Már dolgoztak is együtt, a Doomsday Mom: The Lori Vallow Story című tévéfilmjüket június végén mutatták be a Lifetime adón.

- Pályafutásom során ez volt az első alkalom, hogy a filmes partnerem mellett ébredtem, majd kézen fogva mentünk a forgatás helyszínére. A kémia jól működik köztünk a kamerák előtt és persze azok nélkül is. Mindig szeretünk együtt lenni, és nem félünk, hogy kimutassuk egymásnak az érzelmeinket, ez egy igazán élvezetes dolog - magyarázta a Dallas sztárja.

 Linda is megszólalt a lapnak, aki szerint, ha velük megtörténhet egy ilyen csodálatos történet, akkor mindenki mással is.

- Az élet tele van meglepetésekkel, hol jó és hol rossz dolgokat kapunk. Sem én, sem Patrick nem kutattuk a szerelmet. Egyáltalán nem számítottunk arra, hogy ilyen módon keresztezik egymást az útjaink. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy soha ne adja fel a reményt.

Victoria Principal a plasztikai beavatkozásai után

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a Dallas Pamelája.

Ezt is szeretjük