Ben Affleck és Jennifer Garner gyerekei jól megnőttek: lányuk majdnem olyan magas, mint a színész

Ben Afflecket három gyereke társaságában fotózták le.

GettyImages-162544547
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Ben Affleck és Jennifer Garner házassága 2015-ben tönkrement, ettől függetlenül a mai napig rendszeresen tartják a kapcsolatot, hiszen három gyermekük egy életre összeköti kettejüket.

Violetet, Seraphinát és Samuelt ugyanúgy közösen nevelik tovább. A gyerekeket augusztus 15-én édesapjuk társaságában fotózta le egy lesifotós.

Ben Affleck és Jennifer Garner gyerekei

A színész tegnap ünnepelte 49. születésnapját, ennek a különleges napnak egy részét pedig a gyerekei társaságában töltötte el Los Angelesben. Ahogy az alábbi felvételen is látszik, idősebbik lánya, Violet már majdnem olyan magas, mint az apja. A lány decemberben már 16 esztendős lesz.

Középső csemetéjük, Seraphina 2009 januárjában látta meg a napvilágot, így ő jövőre már 13 éves lesz, a legkisebb, Samuel pedig 2012 februárjában született, 2022-ben a tizedik szülinapját ünnepelheti majd.

Az elmúlt hónapokban komoly változás történt Affleck életében, ugyanis újra összesodorta az élet a kétgyermekes Jennifer Lopezzel. 17 évvel a szakításuk után adtak egy második esélyt egymásnak, a gyerekeket is bemutatták már egymásnak. Lopeznek a Marc Anthonyval kötött házasságából egy ikerpárja lett, Emme és Maximilian 2008 februárjában születtek. Pont szerencsésen jött ki a helyzetük, mert egy korosztályba tartoznak a gyerkőcök.

Az elvált, gyerekes párok közül sokan izgulnak, amikor bemutatják egymásnak a szeretteiket, valószínűleg J. Lo és Ben Affleck is így érezte, amikor a gyerkőcök először találkoztak, azonban az Entertainment Tonightnak egy közeli forrás elmesélte, mennyire idilli náluk a helyzet.

- J. Lo és Ben családtagjai remekül kijönnek egymással, azonban igyekeznek lassítani a dolgokat, amikor a gyerekeikről van szó. Annyira boldog Bennel. Nyugodt és laza természet, és folyamatosan megnevetteti Jennyt - mesélte.

Jennifer Garner is örül, hogy Affleck végre megtalálta a boldogságot, támogatja a kapcsolatukat. 

Britney Spears fiai így néznek ki napjainkban

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban Britney fiai, Sean és Jayden.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük