Emlékszel C. C. Catchre? Friss felvételen mutatjuk az 58 éves énekesnőt

C. C. Catch a '80-as évek kedvenc énekesnője volt.

C. C. Catch 2023-ban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik a '80-as években éltek, ők biztosan emlékeznek C. C. Catch nevére. A holland-német énekesnő olyan dalokkal lett népszerű, mint az I Can Lose My Heart Tonight, a Heartbreak Hotel, a Heaven and Hell, a Soul Survivor vagy az Are You Man Enough?

Az énekesnő idén júliusban már az 59. születésnapját ünnepelheti.

C. C. Catch így éli most az életét

A Facebookon és az Instagramon elég aktív, illetve a tartalmait a rajongói is továbbosztják. Az alábbi 2023. januári felvétel még év elején készült róla, ezzel a videóval kívánt mindenkinek boldog új évet.

@officialcccatchfanpage #happynewyear ♬ Originalton - ❤️OFFICIAL CCCATCH FANPAGE ❤️

Akkor indult be Caroline Müller énekesi karrierje, amikor Dieter Bohlen felfedezte őt a '80-as évek közepén, éppen az Optimal lánybandával lépett fel egy hamburgi diszkóban. A Modern Talking sztárjának nagyon megtetszett a hangja, végül lemezszerződést ajánlott neki.

1986 és 1989 között öt albuma jelent meg, az 1989-ben kiadott Hear What I Saynek már nem Bohlen volt a producere, mivel csúnyán megromlott a munkakapcsolatuk. A férfi nem hagyta Müllert érvényesülni, ráadásul a rock műfajért rajongó énekesnő azzal sem volt megelégedve, hogy a dalai túlságosan hasonlítottak a Modern Talking slágereihez.

A legtöbb '80-as évekbeli sztárhoz hasonlóan C. C. Catch iránt is megkopott az érdeklődés. Miután feleségül vette egy londoni jógatanár, visszavonult egy időre. A jóga és a meditáció lett az új szenvedélye. Mint oly sok előadóművész, ő sem bírta túl sokáig zene nélkül, a '90-es évek végén visszatért, ám azt a sikert, amit még a '80-as években megélt, már nem tudta megismételni. A mai napig fellép különböző retró fesztiválokon. Fellépéseit a YouTube-csatornáján is megosztja.

Időközben elvált a londoni férjétől, a Facebook-adatlapjából kiderült, hogy napjainkban Brüsszel az otthona. Arról nincs információ, hogy van-e gyermeke, vagy nincs. Még a 2000-es évek elején azt nyilatkozta egy rajongói kérdésre, hogy szerinte egy nő anélkül is lehet boldog, ha sosem néz anyai örömök elé.

Freddie Mercury húga

Képes összeállításunkban megnézheted Kashmira Cooke fotóit.

Fotókon Freddie Mercury húga: a 71 éves Kashmira a nyilvánosságtól visszavonultan éli az életét

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük