Thomas Anders cuki kisfiából 20 éves, felnőtt férfi lett: Alexander a Modern Talking sztárjának egyetlen gyereke

Thomas Anders fia 2002 nyarán jött a világra.

thomas-anders-fia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bernd Weidung, művésznevén Thomas Anders a Modern Talking énekeseként vált ismertté még a '80-as években. A szívtipró zenészért bár nők milliói rajongtak, Nora Balling volt a nagy szerelme, ám a házasságuk tönkrement. Második feleségét, Claudiát 2000-ben vette el, vele a mai napig töretlen a kapcsolatuk. Szerelmük gyümölcse 2002. június 27-én látta meg a napvilágot, a fiút Alexandernek nevezték el, de a beceneve Alex.

Thomas Anders fia már 20 éves

Az énekes és a felesége sűrűn posztolnak családi életükről az Instagramra, a fotókon olykor a gyermekük is felbukkan természetesen. Alexből egy helyes, felnőtt fiatalember lett, ugyanolyan mosolygós, mint édesapja. A vonásaiban inkább Claudiára hasonlít szerintünk. Igazi összetartó család.

2021 júliusában isteni csoda történt velük, ugyanis ibizai nyaralásukkor kigyulladt a világsztár autója, miközben a fiával utazott. Szerencsére egyikőjüknek sem esett bajuk. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki Thomas Anders fia, Alexander.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük