Ő volt Thomas Anders imádott Norája: első feleségével 13 év után ment tönkre a házassága
A Modern Talking sztárja, Thomas Anders és Nora sokáig elválaszthatatlan párosnak tűntek.

thomas-anders-nora-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Modern Talking 1984 őszén vált egyik pillanatról a másikra sikeres duóvá, első kislemezük, a You're My Heart, You're My Soul pillanatok alatt meghódított több európai országot. Számos nő kezdte bálványozni Thomas Anderst, a csapat énekesét, ám akik szerelmesek lettek belé, hamar csalódniuk kellett, ugyanis a jóképű férfi 1985 júliusában megházasodott.

Thomas Anders és Nora házassága 13 év után futott zátonyra

Thomas Anders több videóklipjükben viselte a Nora feliratú nyakláncot, ezzel is jelezte a világnak, hogy az ő szíve foglalt. Nora-Isabelle Balling divatmodellre 1983-ban figyelt fel egy diszkóban, egymásba szerettek, majd 1984 decemberében bejelentették, hogy összeházasodnak. Az esküvőjüket 1985. július 27-én tartották meg az esküvőjüket, Nora mindenhova követte Anderst, a férfi menedzsere és asszisztense is volt. Már Dieter Bohlent is zavarta, hogy a nő folyton ott van a közelükben, emiatt gyakran vitáztak egymással. Eközben a Modern Talking népszerűsége csak nőtt. Nora már a csapat háttérénekese is lett pár koncerten, ami szintén nem tetszett Anders zenésztársának.

1987-ben lejárt az együttes lemezszerződése, ekkor úgy döntöttek, pihennek egyet. Anders és felesége Amerikába mentek, a hely annyira megtetszett Norának, hogy az Egyesült Államokba költöztek. Ez azért is esett jól a feleségnek, mert Németországban mindenkit ő hibáztatta azért, hogy szétvált a Modern Talking. Beverly Hillshez közel béreltek egy villát.

Míg Nora kiteljesedett Amerikában, addig Anders visszatért Németországba, és ott dolgozott. Egyre több időt töltöttek külön, 1990-ben vettek egy farmot Koblenz közelében, de Nora nem sok időt töltött ott, ekkor kezdték el pletykálni, hogy tönkrement a házasságuk. 1994-ben végül el is adták a farmot, Anders már az eljegyzési gyűrűjét sem hordta ekkor már. Egyszerűen elhidegültek egymástól, így belátták, ennek a házasságnak így nincs értelme. Végül 1998-ban jelentették be, hogy elválnak. 1999 februárjában mondták ki a válásukat. Azóta Thomas Anders újranősült, Claudia Hess-szel egy fiuk született.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Thomas Andersről és volt feleségéről.

Ezt is szeretjük