A Dempsey és Makepeace imádott párosa voltak: 32 éve élnek házasságban
Glynis Barber és Michael Brandon 1989-ben kötötték össze az életüket.

dempsey-és-makepeace-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Glynis Barber és Michael Brandon voltak a Dempsey és Makepeace című sorozat főszereplői, a harminc epizódot megélő történetet 1985-ben mutatták be, majd 1986-ban véget is ért annak sugárzása Angliában.

 Érdekesség, hogy bár a képernyőn nem vált végül egy párrá az arisztokrata származású Harriet és James Dempsey hadnagy, a két karaktert alakító színész között viszont sorsfordító szerelem alakult ki. 1989-ben mondták ki a boldogító igent.

Glynis Barber és Michael Brandon 1989 óta házasok

A '80-as évek végén nagy népszerűségnek örvendett hazánkban a Dempsey és Makepeace című krimisorozat, amely  a bájos angol rendőrnő és a csipkelődő New York-i zsaru élcelődésére fókuszált elsősorban. Akkoriban sokaknak feltűnt, hogy mennyire jó a kémia a színészek között.

Bár nagy szerelem alakult ki a színészek között, az első benyomás nem volt éppen a legkellemesebb. A színésznő számára ellenszenves volt a kollégája, írta meg a The Daily Mail.

- Egyáltalán nem ismertem Michaelt, amikor legelőször találkoztunk. Nem tudtam, hogy ő már a karaktere jellemvonásait vette fel a bemutatkozásunk idejekor, így azt gondoltam róla, micsoda ellenszenves alak. Nagyon hangosan beszélt, szinte üvöltött. Akkoriban jártam valakivel, és amikor hazaértem, ezt mondtam neki: "A kollégám maga a rémálom, gőzöm sincs, hogy dolgozok majd vele együtt" - nyilatkozta a Hello! magazinnak Glynis Barber.

A közös munka során egyre jobb lett a viszonyuk, majd egyszer csak rájöttek, több van köztük, mint munkakapcsolat. 1985 nyarán egy párrá váltak, de miután 1986-ban véget ért a sorozat, szétmentek. Rövid különélés után rájöttek, hogy egymásnak teremtették őket, így végül kibékültek egymással, 1989-ben házasodtak össze. A színésznő ebben az évben lett 34, a színész 44 éves. Bár voltak hullámvölgyeik, és többször felmerült, hogy külön folytatják az életüket, de mindig küzdöttek egymásért. Úgy vélik, egy erős kapocs van köztük, ami összeköti őket egy életre.

A fotó 2019 végén készült a házaspárról.
A fotó 2019 végén készült a házaspárról.
Fotó: David M. Benett / Getty Images Hungary

- Azt hiszem, az emberek, ha ránk néznek, romantikus módon közelítik meg az életünket. Azt mondják: "Jaj, olyan édesek vagytok, Dempsey és Makepeace házasok." Pedig velünk is előfordul, hogy egymás idegeire megyünk. Úgy látom, teljesen normális, hétköznapi pár vagyunk. Nem létezik tökéletes kapcsolat, nem ismerek egy olyan embert sem, aki mindig tökéletes boldogságban élne - nyilatkozta a színésznő a lapnak.

A sztárpárnak egy gyermeke született, fiuk, Alexander 1992 novemberében látta meg a napvilágot.

Bud Spencer és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkotott Bud Spencer és felesége, Maria.

Ezt is szeretjük