Fotókon Freddie Mercury húga: a 71 éves Kashmira a nyilvánosságtól visszavonultan éli az életét
Freddie Mercury húgát, Kashmirát csak ritkán láthatjuk.

freddie-mercury-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kashmira Cooke mellett sokan elmennek gondtalanul az utcán, ám a Queen zenekar és Freddie Mercury rajongói egyből felismerik őt a mai napig, ugyanis ő a legendás énekes egy szem húga.

Freddie Mercury húga, Kashmira

Aki látta a Bohém rapszódiát Mercury életéről, pontosan tudja, hogy a zenésznek egy testvére született. Húga nála hat évvel később, 1952-ben jött a világra. Szégyenlős gyerekek voltak mindketten, ennek ellenére Freddie mégis a szórakoztatóiparban helyezkedett el. Kashmira korábbi interjúiból kiderült, hogy a zenész mindig a tenyerén hordozta őt, a nő rajongott a sztár kensingtoni otthonáért, ahol gyakran meglátogatta, és sokat beszélgettek. Mercury háza kertjét japán stílusúvá alakíttatta, mivel az ázsiai ország volt az egyik kedvenc helye.

Kashmira számára óriási törés volt, amikor elveszítette testvérét, de a mai napig őrzi emlékét, és szívesen nyilatkozik a bátyjáról. Az apjuk, Bomi Bulsara 2003 decemberében, az anyjuk, Jer Bulsara 2016 novemberében hunyt el. Mivel visszavonultan éli mindennapjait, így elég kevés információ található róla az interneten: Roger Cooke zenei producer és szövegíró volt sokáig a férje, de végül negyven év után csendben elváltak. Két gyereket neveltek fel, Jamalt és Nathalie-t.

Képes összeállításunkban megnézheted Kashmira Cooke fotóit.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük