Dieter Bohlen házassága csúfosan ért véget 4 hét után: exneje Thomas Andersszel mutatkozott most együtt

Dieter Bohlen exfelesége, Verona Thomas Andersszel készített interjút.

Dieter Bohlen exfelesége, Verona
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dieter Bohlen már 2006 óta együtt van nagy szerelmével, Carinával, előtte két alkalommal volt nős, Erika Sauerlanddal 1983 és 1989 között élt házasságban, majd 1996-ban ismét címlapokra került, amikor feleségül vette Verona Pooth egykori szépségkirálynőt és tévés műsorvezetőt.

Utóbbi házassága mindössze négy hetet bírt ki, ráadásul a két híresség nem is szépen vált el egymástól, utána 15 évig szóba sem álltak egymással. Verona idén januárban Thomas Andersszel, Bohlen exzenésztársával készített interjút, szúrta ki a Bild.

Dieter Bohlen exfelesége, Verona

Verona az Instagram-oldalán jelentette be, hogy a More Than Talking című műsorának következő vendége Thomas Anders lesz. Az interjú január 12-én lesz elérhető.

Bizony van közös pont az életükben, és az nem más, mint Dieter Bohlen.

Az 59 éves énekes zenésztársával vitte sikerre a Modern Talkingot, a '80-as években számos slágerrel hódították meg a rajongók szívét Európa több országában, majd 1987-ben váratlanul feloszlottak. Az indok akkor az volt, hogy személyes nézeteltéréseik lettek.

1998-ban újra összeálltak a rajongók örömére, de öt évvel később ismét külön utakon folytatták. Bohlen önéletrajzi könyvében azt állította kollégájáról, hogy az a 2002-es turnéjukon pénzt sikkasztott, emellett művészileg alkalmatlannak nevezte. Erre Anders dühös lett, és beperelte volt zenésztársát, amit meg is nyert. Végül Bohlent 25 ezer eurós bírság megfizetésére kötelezték. Azóta sem tartják a kapcsolatot, bár az énekes kijelentette, nem ellenségeskednek egymással, de semmi közös nincs bennük, így nem keresik egymás társaságát, írta meg a California18 oldal a Modern Talking… Simply Different! című podcastműsorra hivatkozva.

Veronának sem alakult túl szépen a közös élete Bohlennel: 1996 tavaszán találkoztak Hamburg egyik diszkójában, gyorsan egymásba szerettek, és az esküvővel sem vártak sokáig, már májusban megtartották a lagzit Las Vegasban. Mindössze négy hét után véget is ért a szerelem.

A szőke sztár 1998-ban egy tévés interjúban bevallotta, a házasságuk tizedik percében megbánta, hogy gyűrűt húzott Verona ujjára. A zenész úgy látta, a nő csak a pénzére hajt, ugyanis nagyon rövid idő alatt elköltött 500 ezer német márkát, és vett egy Jaguar autót is a bankkártyáján. Miután elváltak, 15 évig szóba sem álltak egymással, ám egyszer véletlenül találkoztak egy Düsseldorfból Hamburgba tartó járaton, erről a Poothcast podcastjában mesélt 19 éves fiával, Diegóval együtt.

- Épp beszálltunk, Dieter Bohlen pedig már ott ült az első sorban - kezdett bele a fiú, majd az anyja vette át tőle a szót.

- Nyújtotta a kezét, és nagyon kedvesen rám köszönt: "Helló, Verona!" Erre hirtelen megráztam a kezét, és én is köszöntem neki: "Helló, Dieter, így 15 év után!"

Miután leszálltak a gépről, a reptér buszára ültek fel, ahol kicsit feszült lett a levegő köztük. Mindenki csak őket nézte.

- Még azt is hallottad volna, ha egy tűt leejtettek volna a földre. A legjobb rész pedig az volt, amikor rád nézett, majd rám, és azt mondta nekem: "a fiad tőled örökölte a szemeit." Majd ezt kérdezte tőled: "Tudod, hogy egyszer miért vettem el anyádat?" - mondta a fiának a podcastban.

Diego nemmel válaszolt Bohlen kérdésére, aki erre csak ennyit reagált:

- "Végül is nem is számít... úgyis csak a pé..., a pé..., csak kedveltük egymást" - miután ezt kiejtette a száján, mindenki rajtuk nevetett.

Verona megjegyezte, exférje valójában azt akarta mondani, hogy csak a pénze kellett neki, de végül korrigált.

Thomas Anders fia

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki Thomas Anders fia, Alexander.

Thomas Anders cuki kisfiából 20 éves, felnőtt férfi lett: Alexander a Modern Talking sztárjának egyetlen gyereke

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük