Az ABBA énekese megmutatta új párját: Björn egy 28 évvel fiatalabb nőbe szeretett bele válása után

Björn Ulvaeus új párjával lépett a vörös szőnyegre.

björn-ulvaeus-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Februárban adtunk hírt arról, hogy 41 év házasság után Björn Ulvaeus, az ABBA énekese és felesége, Lena elválnak.

A 77 éves popsztár nem sokáig maradt egyedülálló, új párjával, a nála 28 évvel fiatalabb Christina Sasszal először jelent meg nyilvánosan, írta meg a Daily Mail.

Björn Ulvaeus párja

Stockholmban léptek először nyilvánosság elé, Ulvaeus meghívást kapott a Pippi at the Circus at the Cirkus Cirkoer musical premierjére, amelyre kedvesét is elvitte.

GettyImages-1241860295
Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

A vörös szőnyegen egy újságírónak sikerült elcsípnie a zenészt, aki szívesen nyilatkozott a párjáról, mint kiderült, még csak rövid ideje járnak.

- Ő az én partnerem, Christina. Már egy ideje randizunk, és úgy éreztem, el kell hoznom őt erre az eseményre. Ez az első alkalom, hogy egy párként jelenünk meg.

A nő a Universal Music Group munkatársa, érdekesség, hogy a cég adta ki az ABBA legújabb lemezét 2021 novemberében. Németországban ismerkedtek meg a Voyage című album megjelenése idején. Amikor először találkoztak, Ulvaeus hivatalosan még házasságban élt Lenával.

GettyImages-1241860154
Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

Az énekes első felesége az ABBA szőke hajú énekesnője, Agnetha Fältskog volt. 1971-ben keltek egybe, két gyermekük született, Linda 1973-ban, Peter 1977-ben látta meg a napvilágot. Fiuk születése után egy évvel jelentették be, hogy tönkrement a házasságuk, végül 1980-ban mondták ki a válásukat. Ezután ismerkedett meg Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad szilveszteri buliján az újságíróként dolgozó Lena Kallersjövel.

1981-ben kötötték össze az életüket, k ét lányt neveltek fel, Emma 1982-ben, Anna 1986-ban született.  Stockholm egy kis szigetén éltek együtt. Februári közleményükben nem indokolták meg, miért döntöttek a válás mellett.

Az ABBA tagjai így megváltoztak

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban az ABBA tagjai.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük