Az ABBA Fridája és Agnethája ellopta a show-t a vörös szőnyegen: Benny és Björn oldalán pózoltak

Az ABBA mind a négy tagja együtt mutatkozott a vörös szőnyegen.

abba-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legelhivatottabb ABBA-rajongók számára különleges volt a tegnapi, ugyanis május 26-án volt az ABBA Voyage show világpremierje Londonban. A különleges koncert kezdete előtt volt egy vörös szőnyeges bevonulás, a svéd csapat négy tagja, Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskog és Anni-Frid Lyngstad együtt pózoltak a fotósok kedvéért.

Az ABBA tagjai a vörös szőnyegen

Még 2021 novemberében jelent meg a zenekar visszatérő albuma, a Voyage. Az előző lemezük negyven évvel ezelőtt jelent meg The Visitors címmel, így igazi szenzációnak számított, hogy mindenki kedvenc svéd csapata visszatért.

Egy új koncertsorozatot is megálmodtak, ám a tagok nem lépnek már a színpadra, helyettük a fiatalkori énjüket ábrázoló hologramjaik, azaz az ABBAtárok szórakoztatják a közönséget az Erzsébet Királynő Olimpia Parkban felépített Abba Voyage Arénában. Bár tegnap volt a világpremier, a koncertsorozat hivatalosan május 27-től indul, és a tervek szerint 2023. május 28-ig fog tartani. Nemcsak az új albumon hallható számok, hanem a régi örökzöldek is felcsendülnek, mint például a Mamma Mia, az SOS, a Waterloo vagy a Dancing Queen.

A svéd popsztárok imádni valóak voltak a vörös szőnyegen, a rajongók is meghatódtak: "Sírok, ez annyira csodálatos!" "Történelmet írtatok most ezzel!" "Sosem hittem volna, hogy újra látlak benneteket együtt. Annyira boldoggá tettetek!" "Csodásan néztek ki!" - írták követőik az Instagram-oldalukon.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek az ABBA sztárjairól az ABBA Voyage show világpremierjén.

Ezt is szeretjük