Alain Delon így cukiskodott a kisunokájával: lánya osztotta meg a szívmelengető képet

Alain Delont a legkisebb unokájával fotózta le a lánya.

Alain Delon és unokája fotója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alain Delon egy szem lánya, Anouchka 2020 februárjában hozta világra kisfiát, a pici édesapja élete nagy szerelme, Julien Dereims.

A harmincéves szépség a magánéletét privát módon kezeli, csak ritkán ad interjúkat a francia lapoknak, emellett kisfiáról sem árult el túl sok információt. A születése után több mint egy évvel derült ki, hogy Lino lett a keresztneve. Ettől függetlenül olykor a közösségi oldalára feltölt egy-egy meghitt képet a piciről, de arra ügyel, hogy az arcát ne mutassa meg.

Alain Delon és unokája

Vasárnap este különleges képet osztott meg az Instagramján, ugyanis a kis Linót legendás nagypapája társaságában fotózta le. Delon pont az ölében tartotta a gyerkőcöt. A szívmelengető kép eddig több mint hétezer lájkot kapott.

alain-delon-unoka-1
Fotó: Instagram/Anouchka Delon

Egy másik kép is készült róluk, a színésszel szemben pont Julien Dereims és Lino foglaltak helyet. Az nem derült ki, hogy melyikük gyönyörű svájci otthonában készültek a képek. 

alain-delon-unoka-2
Fotó: Instagram/Anouchka Delon

Anouchka és Julien Dereims Genfben élnek, 2010-ben szerettek egymásba, így idén már a kapcsolatuk 11. évfordulóját ünnepelhették meg. Megéltek szép és rossz dolgokat is, sajnos a színésznő 2018 nyarán ugyan teherbe esett, de végül elvetélt. Ez egy örök sebet ejtett a lelkükben, de az élet kegyes volt hozzájuk, ugyanis 2019-ben Anouchka ismét teherbe esett. 

2021 májusában a Gala francia magazin közölte, hogy a fiatalok összekötötték az életüket, a szertartást privát módon tartották meg, még az esküvői képeik sem kerültek a nyilvánosság elé. Egyedül egy kép került ki Instagramra, amelyeken a kezeik és az eljegyzési gyűrűik láthatóak.

Alain Delon fia, Anthony

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű Alain Delon középső fia, Anthony.

Alain Delon 56 éves fia piszkosul sármos: Anthony apja igéző, kék szemeit örökölte

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük