Alain Delon legidősebb lányunokája barna szépség: a 34 éves Alyson szemei mindenkit megigéznek

Alyson Le Borges a szemeit Alain Delontól örökölte.

alain-delon-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alain Delon már hatszoros nagypapa, ebből négy lány, kettő pedig fiú: legkisebb unokáját lánya, Anouchka hozta a világra 2020 februárjában. A legidősebb a gyönyörű Alyson Le Borges, aki egyértelműen híres nagyapja igézően kék szemeit örökölte.

Alain Delon unokája, Alyson

Delon színész fia, Anthony a '80-as években összejött Marie-Hélène Le Borges táncosnővel, nem sokáig voltak együtt, ám a nő teherbe esett. A színész akkor még nagyon fiatal, csupán 22 éves volt, nem abban a korban volt, hogy családot alapítson, végül akkor még nem is ismerte el az apaságot, így amikor a gyönyörű Alyson 1986 szeptemberében a világra jött, édesanyja vezetéknevét kapta meg.

Anyukája egyedül nevelte, 11 évesen találkozhatott csak híres nagyapjával. 2008-ban édesapja is elismerte, emellett egy apasági vizsgálatot is elvégeztek, amelyből egyértelműen kiderült, hogy Alyson is igazi Delon. A lány azóta találkozhatott két féltestvérével, az 1996-ban született Lou-val és a 2001-ben világra jött Livvel.

A színészkedés mindig is nagyon vonzotta, csupán 11 éves volt, amikor debütált a színpadon a The Blue Island című darabban. A színészkedés mellett a 2010-es években a modellkedésbe is belevágott. 2021-ben jelent meg a Two Missing Hours című rövidfilm, amelynek ő a főszereplője.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Alyson Le Borges.

Ezt is szeretjük