Jean-Paul Belmondo 17 éves lánya bikiniben pózolt: ámulunk Stella szépségén
Stella Belmondo akár modellnek is állhatna.

jean-paul-belmondo-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo összesen négy gyermek édesapja, a legkisebb gyermeke a 17 éves Stella, akit volt felesége, Nathalie Tardivel hozott a világra. Amikor még Stella kicsi volt, szépségére már akkor felfigyeltek, már akkor látszott rajta, hogy egy szép napon gyönyörű tinédzser válik belőle, nos ez be is igazolódott.

Stella Belmondo bikinis fotói

Stella balerina édesanyja is gyönyörű nő, egyértelműen tőle örökölte szépségét. Bár szülei 2008-ban elváltak egymástól, mindkettőjükkel nagyon jó a viszonya, jelenleg Párizs egyik magániskolájában, az International Billingual Schoolban tanul, a politikatudomány érdekli a leginkább, ezt még 2019-ben a Paris Matchnek mondta el, tisztában van vele, hogy családjában mindenki művészlélek, ő nem ebben az irányban szeretne érvényesülni. Büszke a gyökereire, mégsem szereti, hogy Belmondo lányaként emlegetik mindenütt.

Instagramjára csak ritkán posztol, ám a fotói mindig nagy népszerűségnek örvendenek. Úgy pózol, akár egy profi modell, szép alakját több alkalommal is megmutatta bikiniben. Képes összeállításunkban megnézheted Stella Belmondo fotóit.

Ezt is szeretjük