Alain Delon 56 éves fia piszkosul sármos: Anthony apja igéző, kék szemeit örökölte

Anthony Delon édesanyjáról forgat dokumentumfilmet.

anthony-delon-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A négygyermekes Alain Delon nyomdokaiba lánya, Anouchka és középső fia, Anthony Delon lépett. Utóbbi színészi karrierjét a '80-as években kezdte, olyan alkotásokban láthatták a magyar nézők, mint a Tüske a szívben, az Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája, A furcsa nő vagy a Tűzsivatag. Az 56 éves színész egyértelműen édesapjára ütött, nem mellesleg különleges projektre készül.

Alain Delon fia, Anthony

Anthony Alain Delon és az idén elhunyt Nathalie Delon házasságából született 1964. szeptember 30-án. Amikor még kisfiú volt, édesapja több nyilvános eseményre magával vitte, mivel egy színészcsaládba született, nem volt kérdés, mivé válik. Bár sok produkcióban szerepelt, kiemelkedő sikereket nem sikerült elérnie.

A '80-as években voltak botrányai is, egy hónapon át börtönben ült, írta meg a Closer magazin a Paris Matchre hivatkozva. 1983-ban letartóztatták, amikor egy lopott BMW-t vezetett. Még egy fegyver is volt nála, ami hivatalosan rossz hírű barátjához, az algériai Bruno Sulakhoz tartozott. Ahogy múltak az évek, benőtt a feje lágya. Az elmúlt években nyugodt életet él, sőt 2020 szeptemberében bejelentette olasz kedvesével, hogy megházasodnak. Sveva Alviti szintén színészkedésből keresi a kenyerét.

Sajnos édesanyja, Nathalie az év elején hunyt el, ezért úgy döntött, dokumentumfilmet forgat az asszony életéről, amit a közösségi oldalán jelentett be.

- Szeretnék tisztelegni a színészi karrierje és az élete előtt, hiszen ő egy nem hétköznapi nő volt. Mindig is szabad emberként élte a mindennapjait, azt csinált, amihez csak kedve volt - fogalmazta róla.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű Alain Delon középső fia, Anthony.

Ezt is szeretjük