8 meseszép, völgyekben megbújó magyar falu: a gyönyörű Szarvaskő a Bükk lábánál húzódik

Bájos utcácskáik és gyönyörű természeti adottságaik miatt elvarázsolják a látogatóikat.

szarvaskő

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az országban számos gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező, bájos települést lehet találni, amelyek, bár jellemzően nincsenek tele zsúfolásig látnivalókkal, már csak festői fekvésük miatt is ámulatba ejtik az őket felkeresőket.

Az erdőkkel vagy hegyekkel körülölelt, csörgedező patakokkal tagolt, dimbes-dombos vidékek kevés embert hagynak hidegen, túrázásra, sétálásra csábítják az országban barangolókat. Minden évszakban mesések, de ősszel, amikor már friss a levegő, és színesednek a lombok, még emlékezetesebb élményt jelenthet a felkeresésük.

Kedves falvak völgyekben

A völgyekben megbúvó bájos, nyugodt kis falvak felfedezésre váró úti célt jelentenek, sokszor túraútvonalak is keresztülhaladnak rajtuk, és a népi építészet szép példáival is találkozhat bennük a látogató.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Borító- és ajánlókép forrása: Országalbum/hegyeklánya.)

Ezt is szeretjük