Varázslatos helyek Budapesten, ha elvonulnál a világ zaja elől: friss levegő és természet vár

Amennyiben nyugalomra és a természet közelségére vágysz, de nincs időd messzire utazni a fővárosból, neked szól a következő összeállítás.

8012797 82ebb2e2246ee199aba72c2e24f785a6 xl

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tavasz visszavonhatatlanul berobbant Budapesten is. A fővárosban nem könnyű természetközeli, nyugodt helyekre bukkanni, de szerencsére nem is lehetetlen. 

Ahogy egyre hosszabbak, melegebbek a napok, és színesedik a környezet, alig van olyan ember, aki a négy fal között kívánná eltölteni a pihenőidejét, a legtöbben valószínűleg a szabadba vágynak. 

Természetközeli helyek Budapesten

Ha van néhány órád az egyik délután, vagy hétvégén barangolnál kicsit a természet lágy ölén anélkül, hogy nagyon messzire kéne utaznod, meríts ötletet a válogatásunkból! A következő budapesti helyszínek kiragadhatnak a mindennapok nyüzsgéséből. 

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Kiemelt kép forrása: Cikken belüli képek: Indafotó/Oros, mammaróza, siofok35, anna schwelung, Szabalaca67, bocifiu, Branstetter Sándor / MTI) 

Ezt is szeretjük