Botrány! Whitney Houston lányát mostohabátyja jegyezte el
Whitney Houston lánya a bátyjához akar hozzámenni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A februárban elhunyt Whitney Houston talán nem örülne lánya, Bobbi Kristina Brown jelenlegi sorsának.

Bobbi Kristina Brown és Nick Gordon

Úgy tűnik, hogy a lány elindult lefelé a lejtőn. Édesanyja halála nagyon megviselte, így érthető, ha kicsit elvesztette a fonalat.

Túl korai jegyesség

Amerikában fut egy valóságshow, ami Whitney Houston családját mutatja be, azt, hogy hogyan dolgozzák fel az énekesnő elvesztését, így Krissi élete a kamerák előtt zajlik. Az sem titok többé, hogy a lány még csak 19 éves, de már menyasszony. Ez önmagában még nem lenne sokkoló, ám a vőlegény kiléte teljesen más megvilágításba helyezi a dolgokat.

Krissit nem más, mint saját mostohatestvére, Nick Gordon jegyezte el. Whitney Houston fogadott fia 12 éves korában került a családhoz, és azóta szoros szálak fűzik Krissihez, ám eddig a család úgy gondolta, ezek testvéri érzések. A família nagy része nem örül a fordulatnak, mert szerintük ez nem egészséges, és van, aki egyenesen vérfertőzést emleget.

Krissi nagynénje, Pat különösen megijedt a fiatalok döntésétől, hiszen végignézte a lány szüleinek viharos közös életét. Pat szerint Krissi és Nick pontosan annyira függenek egymástól, mint régen Whitney és Krissi apja, az R&B énekes Bobby Brown, és ez nem túl jó hír a lány jövőjére nézve.

Az anyja sorsára jut?

Sokan attól féltik a lányt, hogy nem tanul anyja hibáiból, és ő is hasonló sorsra jut majd. Kevés embert tudhat maga mellett, mert az örökség miatt nem éppen rózsás a helyzet.

Ő pedig ahelyett, hogy az édesanyja kárán okulva megpróbálna magabiztos és két lábon álló nővé cseperedni, félő, hogy züllésnek indul. Korábban a drogokkal is hírbe hozták, állítólag kokain- és marihuánafogyasztáson is rajtakapták már.

Krissi és Nick Whitney Houston házában élnek, és előbbi apja lelki támogatására sem számíthat: Bobby alkoholelvonón van, és nem tartja a kapcsolatot a lányával.

Fotó: www.zimbio.com

Ezt is szeretjük