Még mindig az exébe szerelmes az énekes? Róla szól az új dal
Nick Jonas újra koncertezik a Jonas Brothersszel. Wedding Bells című új daluk nagy port kavart.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nick Jonas és Miley Cyrus kapcsolata már rég a múlté, de úgy tűnik, emléke még mindig kísért.

Nick Jonas
Miley Cyrus és Liam Hemsworth

A legifjabb Jonas-fivér talán még mindig nem tette túl magát a szakításon: új dalának szövegéből szinte csak Miley neve hiányzik.

Dal Miley-hoz

Közel három év szünet után újra aktív a Jonas Brothers. Első koncertjüket nemrégiben adták, ahol az új dalok között felcsendült egy Nick által írt melódia is. A szöveget hallva a közvélemény úgy gondolja, hogy Nick exbarátnőjének, Miley Cyrusnak szól a szerzemény. Sokan már a címben is egyértelmű utalást látnak, hiszen az esküvői harangok Miley közelgő házasságára utalhatnak.

A dalból arra lehet következtetni, hogy a legkisebb Jonas nem akarja, hogy Miley és színész vőlegénye, Liam Hemsworth összekössék az életüket. Még maga a volt barátnő is hajlik arra, hogy ossza ezt a feltevést, de Nick nem erősítette meg a pletykákat - viszont nem is cáfolta őket.

A feltételezés valószínűségét fokozza, hogy Nick a dal előtti bevezetőjében azt mondta, még nem írt dalt, ami ennyire kellemetlen helyzetbe hozta volna, mint ez a mostani. A dalban említett júniusi évforduló ráadásul ugyanarra a napra esik, amit Miley Cyrus a könyvében is említ: a lány június 11-én találkozott első szerelmével, akit itt nem nevez meg.

Nem haragszik

Miley, aki úgy gondolja, a dal tényleg neki szól, nem tudja hová tenni a dolgot. Elmondása szerint nem haragszik Nickre, hiszen nincs rá oka, és nem utálhat valakit, akivel együtt éltek meg sok mindent.

Szerinte, ha valaki egy művésszel randizik, benne van a pakliban, hogy vissza fogja hallani a történetüket a rádióban. Úgy gondolja, hogy ez a dal tényleg róluk szól, hiszen az ő jövőjében szerepelnek az esküvői harangok. 

Miley nem neheztel Nickre, nem úgy, mint a vőlegénye, Liam. Féltékenységet váltott ki belőle a helyzet, és biztos benne, hogy a szerzemény tényleg a menyasszonyának szól. A fiú ismerősei szerint egyébként nincs baja a Jonas Brothers zenekarral, de ezt a dalt utálja.  

Ezt is szeretjük