Kínos! Mit keres a vőlegény exbarátnője az esküvői fotón?

Justin Timberlake és Jessica Biel esküvői képén szerepel valaki, akit nem biztos, hogy szívesen látnak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az esküvői fotóból ítélve Justin Timberlake tényleg örömmel ugrik bele a Jessica Biel-lel való közös életbe.

A színész-énekes már alig várta a nagy napot, és a múlt héten el is jött a pillanat, amikor mindkettőjük élete megváltozott. Ám valaki közéjük férkőzött életük legfontosabb pillanatában.

Bonyodalmak és furcsa címlap

Jessica Biel és Justin Timberlake öt év után mondta ki a boldogító igent egy titkos és nagyon személyes, olasz stílusú ceremónián. A nagy nap váratott magára, és Justinék még egy szakításon is átmentek a nem túl távoli múltban. Jessicának elege lett abból, hogy szerelmét sok nővel hírbe hozzák, és véget vetett a kapcsolatnak.

Szerencsére nem tartott sokáig a mosolyszünet, és a békülés után az eljegyzés is megtörtént. Október 19-én pedig összeházasodtak, és az esemény kapcsán a People magazin címlapjára kerültek. Itt meg is jelent róluk az ominózus első esküvői fotó.

Justin Timberlake volt az első férfi az egykori tinisztár, Britney Spears életében. Így nagyon ironikus, hogy az énekes-színész esküvői fotóját ábrázoló címlap jobb felső sarkában nem más, mint Britney mosolyog ránk. Vajon az egész a véletlen műve? Valószínűbb az az eshetőség, hogy a magazin munkatársai igen vicces kedvükben voltak a címlap összeállításakor. 

Romantikus vőlegény

Justin Timberlake tetteivel bebizonyította, hogy Jessicán kívül nem vágyik másra, és nála romantikusabb vőlegény nem, vagy csak nagyon kevés létezik. Az énekes-színész kitett magáért, és mindent elkövetett, hogy még jobban emelje az esküvő fényét: gitáros szerenádot adott Jessicának, miközben a menyasszony rózsaszín ruhájában lejtett végig a templomi padok között.

Justin elmondta, hogy ez egy személyreszóló ajándék volt az arának, amit kifejezettem az esküvő alkalmából írt neki. Az énekes elmondása szerint Jessicánál gyönyörűbb nőt még sohasem látott.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Sztárok az esküvőn

Az ifjú pár a ceremónián mindössze 100 vendéget fogadott, ami a sztárvilágban nem számít nagy seregnek. Olyan közeli barátok szerepeltek a meghívottak között, mint Timbaland, vagy Jessica Hetedik mennyország című sorozatának másik szereplője, Beverley Mitchell, akinek szintén olaszos ceremónia keretében kötötték be a fejét. 

Képeken a legdögösebb sztárpárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Jessica Biel nem hagyományos, rózsaszín ruháját Giambattista Valli készítette. A szimpatikus pár más értelemben sem mondható éppen átlagosnak: az első esküvői fotó, ami megjelent róluk, viccesre, bolondosra sikeredett.

Ezt is szeretjük