Fényképes bizonyíték! Most már biztos, hogy az Alkonyat sztárjai újra együtt vannak
Kristen és Robert ha akarnák, sem tudnák tovább titkolni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Most már fényképes bizonyíték is alátámasztja, hogy Robert Pattinson és Kristen Stewart újra együtt vannak.

Az egyik kép Kristenről és Robertről

A sztárokat egymás karjaiban kapták le, amint Kristen új medencéjénél múlatták az időt. Egy csók is elcsattant.

Boldognak látszanak

Hetek óta folynak a találgatások, vajon mi lehet Robert és Kristen között, és néhány nappal ezelőtt már mindenki tényként kezelte, hogy a sztárok ismét egy párt alkotnak. Most pedig kiszivárgott róluk néhány kép, amelyeken félreérthetetlen beállásban, kettesben szerepelnek. A felvételeken Robert és Kristen szerelmesen ölelkeznek, és bizonyára megmártózni készülnek, mert Kristen bikinit visel, a jelenetet pedig a színésznő új medencéjének környékén örökítette meg a fotós.

A képeken boldognak tűnnek, és Robert élvezettel legelteti a szemét a fürdőruhás Kristenen. Látszik rajta, hogy ha ránéz a lányra, nem a csalfa barátnőt látja benne, hanem azt a Kristent, akibe annak idején beleszeretett, és örül, hogy újra vele lehet.

Árulkodó jelek

A testbeszédük sok mindent elárul. Az egyik képen mindketten a másik hátát, derekát átkarolva látszanak, és az, hogy ugyanúgy egymáson nyugtatják a kezüket, azt jelentheti, hogy az érzéseik egyformák. Szorosan egymás mellett állnak, a testük között nincsen rés, ami arra utalhat, hogy immár elválaszthatatlanok. Robert arckifejezése arról árulkodik, hogy hihetetlenül boldog, és talán még mindig nem hiszi el, hogy Kristen és ő újra együtt vannak.

A lány, akinek arcáról nehéz olvasni, most a megszokottnál szélesebben mosolyog, és róla már ez is sok mindent elmond. Talán tényleg túl vannak a hullámvölgyön, és a kezdeti elhatározást, miszerint lassan közelednek újra egymás felé, legyőzte a szerelmük. Mindenesetre a képek alapján úgy tűnik, Robert valóban megbocsátotta Kristen botlását, aki pedig komolyan gondolja, hogy Robert az ő nagy szerelme.

Ezt is szeretjük