Újra együtt az álompár! A színésznő visszatért megcsalt szerelméhez
Több forrásból is megerősítették, Robert Pattinson és Kristen Stewart ismét egy párt alkotnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos forrás megerősítette a People magazinnak, hogy az Alkonyat szerelmespárja a valóságban is újra egymást boldogítja. Robert és Kristen útjai még a nyáron váltak szét, amikor a lányról kompromittáló fotók szivárogtak ki.

Robert Pattinson és Kristen Stewart

Kristent félreérthetetlen helyzetben kapták lencsevégre egyik filmjének nős rendezője, Rupert Sanders oldalán. Kapcsolatuk ezt érthető módon nem bírta ki, és július végén szakításra került a sor.

Kristen bánja bűneit

A dolgok állásával kapcsolatban már hetek óta folytak a találgatások, mert Kristen és Robert a múlt hónapban állítólag összefutott Los Angelesben, hogy rendezzék ügyes-bajos dolgaikat. Bizonyos források szerint a találkozót követően Robert úgy döntött, nem adja el a Los Angeles-i lakást, amelyben a lánnyal lakott együtt.

Kristen a félrelépés nyilvánosságra kerülése után nagyon megbánta, amit tett, és azon volt, hogy visszanyerje Robert bizalmát. Eleinte nem sikerült neki, és ezt lehetett is látni rajta: szinte depresszióba esett, és képtelen volt mosolyogni.

A napokban megjelent képeken viszont már ragyog, csak úgy sugárzik arcáról a boldogság, és nyilvánvalóan jól van. Ez is bizonyíthatja, hogy Roberttel újra sínen vannak a dolgok.

Párterápiára járnak

A fényképes megerősítés sajnos egyelőre még várat magára: vasárnap este Kristent lefotózták egy Los Angelesben megrendezett koncerten, Robertet pedig hétfőn New Yorkban kapták le, amikor egy barátjával járta az utcákat. Valószínűleg még egy darabig türelemmel kell lennünk a közös képet illetően, mert a pár ezúttal nem sieti el a dolgokat.

A sztárok kibékülésükkor úgy határoztak, párterápiára fognak járni, hogy fel tudják dolgozni azt a csapást, amit Kristen hűtlensége jelentett. Egyesek szerint legalább egy hónapig még az egy ágyban alvás is ki van zárva náluk.

Robert barátai szerint a szívtipró vámpírfiú úgy döntött, elhiszi Kristennek, hogy mélyen megbánta, amit tett, és megpróbálja elfelejteni a lány csalfa tettét. Kristen nagyon boldog, hogy szerelme ad egy második esélyt neki és a kapcsolatuknak.

Ezt is szeretjük