Újra együtt az álompár! A színésznő visszatért megcsalt szerelméhez

Több forrásból is megerősítették, Robert Pattinson és Kristen Stewart ismét egy párt alkotnak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos forrás megerősítette a People magazinnak, hogy az Alkonyat szerelmespárja a valóságban is újra egymást boldogítja. Robert és Kristen útjai még a nyáron váltak szét, amikor a lányról kompromittáló fotók szivárogtak ki.

Kristent félreérthetetlen helyzetben kapták lencsevégre egyik filmjének nős rendezője, Rupert Sanders oldalán. Kapcsolatuk ezt érthető módon nem bírta ki, és július végén szakításra került a sor.

Kristen bánja bűneit

A dolgok állásával kapcsolatban már hetek óta folytak a találgatások, mert Kristen és Robert a múlt hónapban állítólag összefutott Los Angelesben, hogy rendezzék ügyes-bajos dolgaikat. Bizonyos források szerint a találkozót követően Robert úgy döntött, nem adja el a Los Angeles-i lakást, amelyben a lánnyal lakott együtt.

Kristen a félrelépés nyilvánosságra kerülése után nagyon megbánta, amit tett, és azon volt, hogy visszanyerje Robert bizalmát. Eleinte nem sikerült neki, és ezt lehetett is látni rajta: szinte depresszióba esett, és képtelen volt mosolyogni.

A napokban megjelent képeken viszont már ragyog, csak úgy sugárzik arcáról a boldogság, és nyilvánvalóan jól van. Ez is bizonyíthatja, hogy Roberttel újra sínen vannak a dolgok.

Párterápiára járnak

A fényképes megerősítés sajnos egyelőre még várat magára: vasárnap este Kristent lefotózták egy Los Angelesben megrendezett koncerten, Robertet pedig hétfőn New Yorkban kapták le, amikor egy barátjával járta az utcákat. Valószínűleg még egy darabig türelemmel kell lennünk a közös képet illetően, mert a pár ezúttal nem sieti el a dolgokat.

A sztárok kibékülésükkor úgy határoztak, párterápiára fognak járni, hogy fel tudják dolgozni azt a csapást, amit Kristen hűtlensége jelentett. Egyesek szerint legalább egy hónapig még az egy ágyban alvás is ki van zárva náluk.

Robert barátai szerint a szívtipró vámpírfiú úgy döntött, elhiszi Kristennek, hogy mélyen megbánta, amit tett, és megpróbálja elfelejteni a lány csalfa tettét. Kristen nagyon boldog, hogy szerelme ad egy második esélyt neki és a kapcsolatuknak.

Ezt is szeretjük