Óriási újításra készül a Netflix: ennek sokan fognak örülni

Nagy változást hozhat a Netflix újítása.

GettyImages-1245392939
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy új funkción dolgozik a Netflix, amellyel a tévékre is eljuttathatja azokat a játékait, amelyek eddig csak az okostelefonokon és táblagépeken voltak elérhetőek.

A játékosok a tervek szerint az iPhone-jukat alakíthatják majd át kontrollerré a játék idejére, derül ki a Bloomberg cikkéből.

Netflix-újítás

A változásnak köszönhetően a Netflix-felhasználók nagy képernyőn is élvezhetik majd a Netflix játékait, ráadásul kontrollerre sem kell külön pénzt költeniük, így valószínűbb, hogy tesznek egy próbát az új szolgáltatással.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy az Android-felhasználók is csatlakoztatni tudják-e majd a készülékeiket a tévékhez, de jó eséllyel erre is sor fog kerülni. Még azt sem lehet tudni, hogy a Netflix mikor fogja elérhetővé tenni az újítást az összes felhasználója számára.

GettyImages-1246506653
Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

A Netflix még 2021-ben indította el a játékszolgáltatását, de az egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Egy alkalmazáselemző cég tavalyi adatai szerint például a cég játékait csak alig 23 millió alkalommal töltötték le, és naponta 1,7 millió előfizető játszott velük, ami csupán a globális előfizetői bázisuk egy százalékát teszi ki. A cég az újítástól valószínűleg azt reméli, hogy megnöveli az érdeklődést a játékaik iránt. 

Fotók: nagyon ijesztően néz ki a Spanyolországban tomboló erdőtűz - Emberek százai menekültek el az otthonaikból

Megrázó képek születtek a Spanyolországban tomboló erdőtűzről.

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük