Több tévécsatorna is eltűnhet sok előfizetőnek: itt a teljes lista
Akár a Sport1 és a TV Paprika is eltűnhet a kínálatból.

GettyImages-479631235
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olyan népszerű tévécsatornák tűnhetnek el a Vodafone kínálatából, mint például a Sport1 vagy a TV Paprika, mert nem tudtak megállapodni a szerződéshosszabbításról a csatornák médiaszolgáltatójával, derül ki a Media1.hu cikkéből.

A szolgáltató a következő napokban értesíteni fogja az ügyfeleit a fejleményekről. 

Ezek a népszerű tévécsatornák tűnhetnek el

A Vodafone Magyarország a Media1 értesülései szerint a napokban arról értesíti ügyfeleit e-mailben és számlalevélen, hogy bizonyos tévécsatornákat október elsejei hatállyal kivezethetnek a csatornakiosztás függelékéből, mert egyelőre nem tudtak megegyezni a terjesztésükre vonatkozó szerződés meghosszabbításáról a médiaszolgáltatójukkal. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az érintett csatornák a következők: Extreme Sports Channel, AMC HD, CBS Reality, Film Cafe SD/HD, Film Mania SD/HD, JimJam, Minimax, Spektrum HD, Spektrum Home SD/HD, Sport1 HD, Sport2 HD és TV Paprika SD/HD.

A Vodafone Magyarország hangsúlyozza, hogy további tárgyalásokat folytatnak a médiaszolgáltatóval, de ha nem tudnak megegyezni, akkor a fent említett csatornák eltűnhetnek a Vodafone televíziós kínálatából, és azokat hasonló tartalommal fogják helyettesíteni, írja a cikk.

Mivel kell takarítani a tévé képernyőjét? Csúnyán meg is karcolódhat a rosszul választott tisztítószertől

Más elektronikai eszközökhöz hasonlóan a tévé képernyője is vonzza magához a port. Szerencsére a tisztítása egy egyszerű folyamat, ami nem igényel drága vegyszereket.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük