"Vegyél nekem egy sört!" - Ennél kínosabb nem is lehetett volna a randi

A részletek

Három fiatalt kértünk meg, mesélje el a legcikibb randiélményét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kínos randi valóságos rémálom, amitől szinte mindenki retteg, de nagyon sokan át is élik valamilyen formában legalább egyszer. Mások ciki történetein jókat mosolyoghatsz, de sokszor hasznos dolgokat is tanulhatsz a sztoriból.

Hárman is beavattak minket kínosan elsült találkáik részleteibe. Íme, Merci - 19 -, Balázs - 22 - és Vivi - 18 - története.

Sör

- Az interneten ismertem meg a srácot - meséli Merci. - Hetekig csak beszélgettünk, aztán megkérdezte, hogy találkozunk-e személyesen is. Bár néha kicsit túl szókimondónak tűnt, úgy egyébként szimpatikus volt, ezért igent mondtam. Jó idő volt, úgyhogy egy margitszigeti sétában állapodtunk meg.

Találkoztunk a megbeszélt helyen, kisétáltunk a szigetre, és leültünk egy padra. Elővett egy üveg sört, ebből kínált meg engem is.

Beszélgettünk egy kicsit, de ő mindig ahhoz a témához kanyarodott vissza, hogy milyen jól nézek ki ebben a szoknyában, és nem tudja levenni a lábamról a szemét. Amikor már ott tartott, hogy kivágottabb felsőben is jöhettem volna, akkor hirtelen eszembe jutott, hogy sürgős dolgom van, és hazaindultunk.

Kikísért a megállóba, és még volt egy kis idő a buszomig, ezért bementünk egy boltba, hogy vegyek valami kaját a hazaútra. A srác száját a következő mondat hagyta el: -  Vegyél nekem egy sört! - Elkezdtem röhögni, de neki a szeme sem rebbent, akkor jöttem rá, hogy komolyan gondolja. Hát, nem vettem neki sört, és nem is beszéltünk többet.

Budapest legromantikusabb szabadtéri randihelyei

Nézegess képeket!

Elolvasom

Izgalmas délután

- Nemrég úgy beégettem magam, hogy azóta teljesen leszoktam a kamuzásról - mondja Balázs. - Elég kicsi lakásban lakunk négyen a szüleimmel és a tesómmal, ezért anyám nem nagyon szereti, ha lányokat viszek haza, csak ha nem egyszeri a dolog. Mivel tudtam, hogy nem lesznek otthon, egyik délutánra áthívtam egy csajt, akivel egy buliban ismerkedtem meg.

Bevallom, hátsó szándékaim voltak, és biztos voltam benne, hogy nem látom többet, ezért előadtam neki, hogy a saját lakásomba jön, menőztem neki a nagy önálló életemmel, és jól haladtam. Már éppen kezdett izgalmassá válni a dolog, amikor kattant a zár, és belépett anyukám, akinek rögtön leesett, hogy mi a helyzet.

Kérdezés nélkül hazaküldte a lányt, aki meg se szólalt, csak kikerekedett szemmel felkapkodta a cuccait, és kiviharzott, én pedig azt hittem, elsüllyedek szégyenemben. Gondolkoztam, hogy írok a csajszinak egy magyarázkodós üzenetet, de inkább hagytam, és azóta reménykedem, hogy nem futunk össze.

A vacsora hátrányai

- Alapból is gyors az anyagcserém, de ha izgulok, ez csak fokozódik - kezdi Vivi. - Randiztam egy sráccal, aki nagyon tetszett, tényleg álompasi volt, vacsorázni mentünk, és kocsival vitt-hozott. Nem ettem túl sokat, mert tudtam, hogy baj lehet, de ilyenkor tényleg a legkevesebb kaja is megárt.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

A randi vége felé már éreztem, hogy jó lesz sietni, ezért amikor a kapunk elé értünk, nem is tudtam a búcsúcsókra gondolni, de a pasin látszott, hogy még szívesen időzne a kocsiban. Összeszorított fogakkal ültem, de a hasam elkezdett szörnyű hangokat adni, amit ő is meghallhatott, úgyhogy fogtam magam, megköszöntem a randit, egy puszi nélkül kipattantam a kocsiból, és berohantam. Szerencsére volt második alkalom, ahol volt lehetőség kijavítani az első bakit.

Neked mi volt a legkínosabb randiélményed?

Ezt is szeretjük