Hova visz a pasi az első randin? Ezt árulja el a szándékairól
Már az első találka helyszínéből sok mindent leszűrhetsz. Tudd meg, melyik hely miről árulkodik!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Érdemes hagyni, hogy a pasi döntsön arról, hova mentek az első randin, ez ugyanis sokat elárul arról, hogy mik a szándékai veled kapcsolatban.

Elmondjuk, melyik az a három beszédes randihelyszín, amit a srácok gyakran bevetnek.

Kávézó, étterem

Akkor a legpozitívabbak a kilátások, ha a pasi olyan helyre visz, ahol van lehetőség a beszélgetésre, valamint arra, hogy sokáig a másik szemébe nézzetek. Ez lehet egy kávézó vagy egy étterem, ahol hosszabb időt tölthettek el egymás társaságában úgy, hogy mindvégig lehetőség van a kommunikációra. 

Ha a srác beszélgetni szeretne, az arra utal, hogy jobban meg akar ismerni, és valószínűleg nemcsak egy-két hétre tervez veled, hanem egy komolyabb kapcsolat lehetősége is megfordult a fejében. Az pedig, hogy világos van, és szinte az egész testét látod, azt jelenti, hogy nincs rejtegetnivalója, és nem fél tudat alatt attól, hogy a testbeszéde elárulja őt.

Hasonlóan jó jel az is, ha a parkba visz sétálni, illetve egy olyan helyre, ahol a fő program tényleg a beszélgetés, és a többi csak körítés. Ne írd le rögtön a srácot, ha nem tölti meg romantikával az első randit, hiszen erre valószínűleg lesz még alkalma később is.

Mozi

Egy fokkal rosszabb választás a mozi, de még ez sem feltétlenül jelenti azt, hogy a srác nem kíváncsi a személyiségedre. Lehet, hogy egyszerűen attól fél, hogy túlságosan zavarban lenne előtted egy világos vendéglátóhelyen vagy parkban. Ha nem próbálkozik a film alatt semmi olyannal, amit még korainak érzel, valószínűleg erről van szó.

Ha azonban még alig ismeritek egymást, de már az első randin bele akar csapni a lecsóba, és a tervei között egyértelműen a film alatti heves csókolózás szerepelt, nyugodtan állítsd le, és gondolkodj el azon, hogy lesz-e második találkozó. Elképzelhető, hogy a szándékai nem egyeznek a tieiddel.

Szórakozóhely

Egy viszonylag csendes, nyugodt és hangulatos bár még romantikus is lehet, egy koncerttel egybekötött vacsora pedig még jobb, ha viszont egy zajos diszkóba visz a pasi, az már több mint gyanús. Ügyelj rá, hogy ne itathasson le akkor sem, ha próbálkozik, és ne menj bele semmi olyanba, amit nem szeretnél!

Ezt is szeretjük