Ezek a világ legcikibb szövegei, amit pasinak mondhatsz

Nemcsak a fiúnak kell szelektálni a csajozós dumák között, egy lánynak sem árt átgondolni, mit mond.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság már teljesen elfogadott, és egyáltalán nem ciki, ha a lány kezdeményezi az ismerkedést a pasinál.

Az azonban kínos, ha a buli vagy az izgalom hevében egy olyan frappánsnak szánt szöveggel állítasz oda a srác elé, amivel egyből lejáratod magad. Elmondjuk, mit ne mondj.

- Van barátnőd? - Nincs. - Nem akarsz egyet?

Nem szabad ennyire hirtelen beletenyerelni a dolgok közepébe, mert ezzel csak azt éred el, hogy a pasi halálosan megijed, vagy egyáltalán nem vesz majd komolyan.

Ennél már csak az a kínosabb, ha a kérdésre igennel válaszol, és te visszakérdezel, hogy nem akar-e még egy barátnőt.

Azzal nincs baj, ha kipuhatolod, hogy a srác egyedülálló-e, de nem tesz jót az esélyeidnek az ennyire nyilvánvaló nyomulás. Persze az is előfordulhat, hogy a fiú érti a poént, és egy nevetéssel elintézi a dolgot, de jobb nem kockáztatni, mert ennek kisebb a valószínűsége.

- Elvesztettem a kulcsot a szívemhez. Nem te találtad meg véletlenül?

Bár ez valamivel szerényebb a barátnős kérdésnél, még mindig egy kissé erőltetett szöveg, és érződik rajta, hogy teljes erődből próbálsz frappáns és humoros lenni. Ezt az erőlködést a pasi nem biztos, hogy értékelni fogja.

Ha azt szeretnéd elérni, hogy a srác beszédbe elegyedjen veled, akkor nem ez a megfelelő mondat, amivel odaléphetsz hozzá. Könnyen lehet, hogy egy egyszerű nemleges válasszal elintézi a dolgot, és már el is úsztak az esélyeid.
- Nem akarsz meghívni egy italra?

Sminkkel vagy smink nélkül?

Az első benyomás nagyon fontos, és sokszor bizony külső alapján történik. Ezért nem árt tudni, hogy mi jön be a pasiknak. Megkérdeztük!

Nem szerencsés ilyen szöveggel odamenni a sráchoz, mert egyrészt nem túl illendő meghivatnod magad, másrészt feltételezhető, hogy ha akarta volna, már megkérdezte volna, hogy mit iszol. Ha te úgy érzed, hogy semmiképpen sem hagyhatod ki a közös italozást, inkább kérdezd meg te, hogy mit iszik, bár ez sem a legjobb taktika, hiszen ennyire még nem tűntek el a klasszikus udvarlás elemei.

- Ne haragudj, nem te vagy az igazi?

Ennél a kérdésnél hasonló a helyzet, mint az első példánál. Lehet, hogy túlságosan rámenősnek fogsz tűnni, és a bájos imázs felépítése helyett kínos lesz az első benyomás. Inkább próbálj meg valami teljesen hétköznapi dolgot kérdezni vagy mondani, mert az ilyen előre kigondolt dumák általában fordítva sülnek el.

Ezt is szeretjük