3 kínos ruhabaki, amit a randira elkövethetsz
Mindent elronthat
Nem mindegy, hogy mit veszel fel a találkára, főleg, ha az első alkalomról van szó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki szeretne jó benyomást tenni a másikra a randin, különösen akkor, ha az első találkáról van szó. Ezt a viselkedéssel is elérheted, de az is fontos, hogy a külsőd megfeleljen a helyzetnek és az alkalomnak.

Ha azonban olyan ruhában érkezel, ami nem odaillő, rossz pontot szerezhetsz a pasinál, és lehet, hogy nem lesz következő találkozó. Elmondjuk, milyen ruhadarabokat mellőzz, ha randira készülsz.

Túl kihívó ruhák

Ne úgy akarj szexis lenni a randin, hogy olyan ruhákat válogatsz össze, amik alig takarnak valamit, és mindenedet kirakod. Ezzel csak azt éred el, hogy a srác könnyűvérűnek gondol, és nem vesz majd komolyan, így valószínűleg nem kezd el tervezni sem veled.

A túl rövid szoknyákat hanyagold, válassz inkább térdig érő, illetve kicsivel térd felett végződő darabot. Még véletlenül se viselj hozzá neccharisnyát - ez sem túlságosan visszafogott ruhadarab.

Ne vegyél fel mélyen kivágott felsőt, mert azt a benyomást keltheted vele, hogy nem a kisugárzásoddal és a személyiségeddel, hanem inkább a dekoltázsoddal szeretnél hódítani. Ez sem túl imponáló egy olyan pasi számára, aki randizni visz.

Kényelmetlen öltözet

Bármilyen jól áll rajtad egy ruhadarab, ha nem érzed magad komfortosan benne, inkább ne vedd fel a randira. Ha kényelmetlen a ruha, amiben vagy, nem fogod tudni elengedni magad, folyton igazgatni fogod, és a srác azt hiheti, miatta vagy zavarban. 

Csak olyan szettben menj a találkára, ami kényelmes, mert így egyrészt nem a ruháddal kell törődnöd egész idő alatt, másrészt, ha magabiztos vagy a szerelésedben, az a kisugárzásodon is érződik majd, és még vonzóbb leszel.

Steril viselet

Nemcsak a kihívó ruhákkal kelthetsz rossz benyomást, a ló másik oldalára sem jó átesni. Éppen ezért kerülendő a garbó vagy a nyakig begombolt, zárt blúz, a bokáig érő szoknya, élére vasalt nadrág és társaik. Ne akarj jókislánynak tűnni, különösen akkor, ha egyébként nem így öltözködsz.

Egyszerűen add önmagad, és viselj olyan ruhákat, amilyeneket máskor is. Persze azért add meg a módját a találkának, ne a játszóruhádban érkezz a randira. A legjobb választás, ami a legtöbb randihelyen megállja a helyét, a farmernadrág egy csinos blúzzal, esetleg blézerrel, valamint egy nőies magassarkú és hozzá illő táska.

Ezt is szeretjük