Mit iszik a pasi az első randin? Ezt árulja el a személyiségéről

Egy pohár víz vagy egy csésze kávé is sokat elárul a srác személyiségéről. Tudd meg, mit!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az első benyomás és a megjelenés az első randin szinte beszédesebb, mint maga a kommunikáció.

De egy-egy kisebb gesztus, amilyen az italválasztás is, utal bizonyos személyiségjegyekre, amit talán a fentiek együttesen sem árulnak el. Hogy könnyebben menjen az első randi, segítünk olvasni a srác jellemében!

Ásványvíz

Az ásványvíz egyszerű és tiszta jellemre utal, ami gyakran keveredik egy kis földhözragadtsággal is. A vizet rendelő srác szereti a biztonságot, a hétköznapit, számára az újdonság ijesztő lehet.

Kicsit talán hajlamos arra, hogy túlzottan is belekényelmesedjen a mindennapokba, ezért elképzelhető, hogy a randin is tőled várja a domináns szerepet, azaz a kezdeményezést, annak ellenére, hogy hisz a klasszikus női-férfi szerepekben.

Többnyire a lustasága az, ami akadályozza, pedig ha szembe merne nézni az újdonsággal, sokkal színesebb egyéniség válhatna belőle.

Kávé vagy tea

Ha a srác klasszikus feketekávét vagy teát rendel, egy komoly, a végletekig nyugodt személlyel állsz szemben. Ő az, akinek fontos az életében a harmónia, és szinte lehetetlen kihozni a sodrából, még a sok koffein ellenére is.

Sajnos előfordul, hogy a gondolkodásmódja egy begyepesedett öregúréra hajaz, de próbál nyitott maradni a világ felé, így sok mindenről lehet vele beszélgetni.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A habos kávé és a teakülönlegességek már egészen más személyiségről árulkodnak. Ebben az esetben olyan sráccal kerültél össze, aki nyílt és őszinte, rettentően kíváncsi, ebből adódóan jó hallgatóság és megbízható barát. Lehet, hogy nem is tudsz meg róla semmit az első randi alkalmával, mert annyira mélyen szeretne megismerni, mondhatni a vesédbe látni.

Vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartani, ha szeretnéd, hogy a második, harmadik és a sokadik randit is megérje a kapcsolatotok. Randiillemtan kisokosunk segít, hogy ne kövess el nagy hibát!

Gyümölcslé és koktél

Színes és vidám egyéniségről van szó, aki a pillanatnak él, nem törődve azzal, mi vár rá holnap. A koktél szimbolikusan jelképezi őt magát - hajszolja az újat, az ismeretlent, nem retten meg az kihívásoktól.

Erre figyelnek a srácok

Ha szeretnéd a srácot lenyűgözni, nem árt, ha tisztában vagy azzal, mit néznek meg a pasik először egy lányon.

Kísérletező jellem, aki a szerelemben sem sablonok alapján működik, gyakran egészen meglepő, egyedi dolgokkal áll elő, csak azért, hogy a kiszemelt lányt lenyűgözze. Emellett a humorával hódít, imádja a mókázást, de ez egyúttal azt is jelenti, hogy nehéz vele komoly dolgokról beszélgetni. Sokszínű személyiség, akivel öröm együtt lenni.

Ezt is szeretjük