Karmikus kapcsolat

Ismerd meg kapcsolati karmád!

Számold ki, hol áll Szaturnuszod, a karma bolygója, és olvasd el az elemzést kapcsolati karmádról!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Szaturnusz a karma bolygója. Az, hogy melyik jegyben helyezkedik el a születési képletedben, nemcsak a kapcsolati karmádat mutatja meg, hanem azt is, hogy mely tulajdonságaid, képességeid fejlesztésével oldhatod azt fel.

14 káros tárgy a lakásban a feng shui szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha tudod, mely csillagjegyben áll a Szaturnuszod, horoszkópunk segítségével közelebb juthatsz a párkapcsolati problémák megoldáshoz.

Szaturnusz számláló

Számold ki, hol áll a Szaturnuszod, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Szaturnusz a Kosban

Nagyon félsz az érzelmi sérülésektől, ezért kifelé igen határozottnak, sőt, keménynek mutatod magad. Párkapcsolatodban rendszerint vezető szerepet töltesz be, és minden helyzetben törekszel is arra, hogy te legyél a domináns, a te elképzeléseid érvényesüljenek. Ha pedig a dolgok nem az elvárásaid szerint alakulnak, feszültté és mérgessé válhatsz, amit ki is nyilvánítasz.

Ezt fejleszd magadban: önuralom, következetesség, kompromisszumkészség.

Szaturnusz a Bikában

Az érzelmi kiszolgáltatottság és az elhagyatottság lehetősége egyaránt félelemmel tölt el, ezért minden lehetséges módon bebiztosítod magad. Előfordul, hogy társadat önkéntelenül is birtokolni próbálod, ami persze nem jelenti azt, hogy ne szeretnéd őt. A kisebb horderejű változásokat is igyekszel kivédeni, attól tartva, hogy felborítják a kapcsolat viszonylagos egyensúlyát – pedig a stagnálás hosszabb távon egyenlő a visszalépéssel.

Ezt fejleszd magadban: a pároddal szembeni nagyvonalúság, rugalmasság, bizalom.

Szaturnusz az Ikrekben

Szinte megbéklyózva érzed magad, ha a legcsekélyebb mértékben is szűkül a mozgástered – holott ez óhatatlanul együtt jár a kapcsolatokkal. Hajlamos vagy elsiklani afölött, amit a másik emberrel való szellemi-lelki közösség révén nyerhetsz. Kielégíthetetlen tudásvágyad és a kommunikációra való igényed újra és újra továbblépésre késztet, miközben figyelmen kívül hagyod azokat dolgokat, amelyek a valódi boldogságot jelentik.

Ezt fejleszd magadban: koncentrációs képesség, érzelmi következetesség, hűség.

Szaturnusz a Rákban

Életedben bőven volt már részed szeretetlenségben, visszautasítottságban, elnyomásban. Emiatt hajlamos vagy kívül keresni az érzelmi biztonságot. Minél előbb családot, gyerekeket szeretnél, de megesik, hogy olyan partnert választasz, aki még nem áll készen minderre. Ha pedig eljön az igazi, könnyen elveszítheted őt, mivel egyfelől túlságosan is ragaszkodsz hozzá, másfelől pedig elvárod, hogy erős férfiként elsősorban ő viselje a terheket.

Ezt fejleszd magadban: önállóság, az önmagadról való gondoskodás, valamint az érzelmi stabilitás.

Szaturnusz az Oroszlánban

A látszat ellenére folyamatosan hiányt szenvedsz elismerésből és csodálatból. Félsz attól, hogy a másik ember jelentéktelennek tarthat, esetleg nem is igazán szeret. Minden körülmények között próbálsz nagyszerű és nagyvonalú lenni, hogy felkeltsd, és ébren tartsd a társad érdeklődését. Többnyire görcsösen igyekszel könnyedén venni az életet – ami már önmagában véve is komoly ellentmondásnak látszik.

Ezt fejleszd magadban: spontán és elfogulatlan önkifejezés, a maximalizmusról való lemondás, önirónia.

Szaturnusz a Szűzben

Semmi sem rémiszt meg jobban, mint a haszontalanság és a feleslegesség érzése. Hogy ezt ne kelljen megtapasztalnod, rendkívüli kötelességtudattal gondoskodsz a társadról, illetve később a gyerekeitekről. Évek, évtizedek múlva pedig rádöbbensz, hogy voltaképpen még nem is éltél. Emiatt depresszióba eshetsz, sőt, az sem kizárt, hogy kilépsz a kapcsolatból. Így viszont céltalanná válik az életed, és lelkiismeret-furdalást érzel amiatt, hogy fájdalmat okoztál a másik embernek.

Ezt fejleszd magadban: humorérzék, belső derű és egy cseppnyi jó értelemben vett lazaság.

Szaturnusz a Mérlegben

A Szaturnusz gondoskodik arról, hogy több jelölt közül kelljen választanod. Mivel azonban hajlamos vagy a külsőségek alapján dönteni, rendre olyan ember mellett horgonyzol le, akivel szellemileg-lelkileg, esetleg szexuálisan nem vagytok egymásra hangolva. Előbb-utóbb tovább is lépsz. Sajnos azonban rosszul viseled az egyedüllétet, így hamarosan egy másik, ugyancsak imponáló megjelenésű - belül azonban nem túl tartalmas – férfival próbálsz vigasztalódni.

Ezt fejleszd magadban: ítélőképesség, realitásérzék, a belső értékek iránti fogékonyság.

Szaturnusz a Skorpióban

Félsz az érzelmi kötöttségektől és a szexuális odaadástól, ezért mostanra vastag falat építettél magad köré. Mivel kiskorodtól kezdve számos nehéz helyzetet kellett megoldanod, túlságosan is megszoktad az önállóságot, és nem szívesen engeded ki az irányítást a kezedből. Így pedig a társad nem érezheti magát veled egyenrangúnak a kapcsolatban. Ha beéri az alárendelt szereppel, elveszíti az értékét a szemedben, ha pedig küzdeni próbál, kenyértörésre kerülhet sor.

Ezt fejleszd magadban: a terhek és a felelősség megosztása, bizalom, a másik emberben való feloldódás.

Szaturnusz a Nyilasban

Nagyon is határozott elképzeléseid vannak az élet dolgairól, melyeket a kapcsolatodban is tűzön-vízen át igyekszel érvényesíteni. Attól tartasz, hogy, ha feladsz bizonyos - számodra fontos - elveket, jelentéktelenné válsz a társad szemében. Ily módon azonban csak rövidebb távon tudod fenntartani az érdeklődését. Idővel ugyanis párod belefáradhat a parttalan vitákba, csökönyösségedbe, és kiléphet a kapcsolatból.

Ezt fejleszd magadban: társaddal szembeni nyitottság, tolerancia és kompromisszumkészség.

Szaturnusz a Bakban

Félsz a sebezhetőségtől, ezért rendszerint nehezedre esik kinyilvánítani az érzéseidet, és társad szeretetét sem mindig tudod elfogadni. Nézeteidhez minden körülmények között ragaszkodsz, és hajlamos vagy a kapcsolatodat fekete-fehér kategóriák szerint értékelni. Bár mindent megteszel a másik emberért – sokszor erődön felül teljesítve –, a fentiek miatt úgy érezheti, valójában nem fontos számodra.

Ezt fejleszd magadban: saját érzelmeid kinyilvánítása, a feléd irányuló érzelmek elfogadása, rugalmasság.

Szaturnusz a Vízöntőben

Félsz az egyedülléttől, az elhagyatottságtól. Hogy fenntartsd a társad érdeklődését, túlságosan is igyekszel kibontakoztatni egyéni sajátosságaidat. Szélsőséges esetben extrém megnyilvánulásokra ragadtathatod magad, ami kezdetben bizonyára izgalmassá tesz a másik ember szemében, hosszútávon azonban fárasztó vagy egyenesen irritáló lehet számára. Nem beszélve arról, hogy ez a fajta viselkedés nem pótolhatja az odaadást.

Ezt fejleszd magadban: önbizalom, realitásérzék az érzelmek terén is, az önátadás képessége.

Szaturnusz a Halakban

Híján vagy az önbizalomnak, ezért nem hiszed el, hogy a társad önmagadért szerethet. Hogy nélkülözhetetlenné tedd magad a számára, túlságosan is áldozatkésszé válhatsz. Akkor is segíteni próbálsz neki, amikor ő ezt a legkevésbé sem igényli. Idővel úgy érezheti, hogy sosem lesz képes viszonozni mindazt, amit tőled kapott – anélkül, hogy kérte volna. Mivel nyomasztja ez a fajta lekötelezettség, ki is léphet a kapcsolatból.

Ezt fejleszd magadban: önbizalom, önfegyelem, következetesség az érzelmek terén is.

Ezt is szeretjük