Ismerd meg karmikus küldetésed!

A horoszkóp segít

Ahhoz, hogy megtaláld a boldogságot, és kiegyensúlyozott legyél, ismerned kell karmikus feladatod.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jelenlegi inkarnációdat az előző életeidben elkövetett tettek befolyásolják. Csillagjegyed megmutatja, milyen örökséget hoztál magaddal előző megtestesüléseidből.

A világ 23 megdöbbentő, földöntúli tája

Nézegess képeket!

Elolvasom

A horoszkóp elárulja, mi a karmád, és megtudhatod, milyen karmikus feladatot kaptál az égiektől.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a Kos jegyében születtél, akkor karmád a múltbéli önzőségből és énközpontúságból alakult ki. Gyakran nem vagy képes másokra figyelni, nem veszed észre, ha valami bajuk van. Nem tudod kimutatni az érzéseidet, ezzel sok fájdalmat okozol a szeretteidnek. A jelenlegi életed karmikus kihívása: olyan vezetővé kell válnod, aki nem nyomja el a többieket. Maradj továbbra is öntudatos, csak az empatikus képességedet is fejleszd.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A horoszkóp szerint mérhetetlenül vonzódsz az anyagi javakhoz, képes vagy a lakásodat régi emlékekkel telehalmozni. Meg kell tanulnod magadban meglelni a biztonságot, ne a külvilágban vagy a tárgyakban keresd. Ebből adódik a karmikus feladatod is: el kell engedned a dolgokat. Ne gyűjts magad köré felesleges tárgyakat, és ha ez sikerül, előbb-utóbb meg fogod találni az örök es elpusztíthatatlan biztonságot.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha az Ikrek táborát erősíted, karmád középpontjában általában az igaztalanság vagy az aljas tettek állnak. Előző életedben elnyomhatták a személyiségedet, nem élhetted ki a vágyaidat. Talán rágalmazás, árulás vagy félrevezetés áldozatta lettél. Ezért képtelen vagy megbízni az emberekben, mindent egyedül akarsz megoldani. A mostani életed karmikus küldetése: ismerd meg az igazságot, és minden helyzetben ragaszkodj hozzá.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A horoszkóp szerint nem tudsz a jelenben élni, a múlt eseményei áthatják az életedet. Az lezárult helyzetek és kapcsolatok terhét cipeled, amelytől igazából nem is akarsz megszabadulni. Mártírt játszol ahelyett, hogy feldolgoznád a sérelmeket. A családodról való gondoskodásban éled ki magad, sokszor a saját igényeidet is háttérbe szorítva. A karmikus feladatod: próbálj meg olykor csak saját magadra gondolni.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként jellemző rád, hogy uralkodni akarsz a környezeted többi tagján. Nem akarod átadni az irányítást, nehezen tűröd, ha befolyásolni próbálnak. Veled nem lehet vitázni, csak a saját véleményedet hangoztatod. Ideje azonban felismerned, hogy a hatalom felelősséggel is jár. A karmikus feladatod: várd meg, amíg felkérnek vezetőnek, ne te döntsd el, hogy uralkodni akarsz. Vedd észre, mikor elég a hatalmaskodásodból.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A horoszkóp szerint gyakran túlzásba viszed a szolgalelkűséget. Ráadásul mindenért cserébe ellenszolgáltatást vársz. Meg kell tanulnod szívből élni, igazi alázattal úgy adni, hogy nem kérsz érte elismerést vagy jutalmat. Hidd el, hosszabb távon így jársz jól. Amikor neked lesz szükséged segítségre, többen állnak melléd. Karmikus küldetésed: úgy hozz ítéletet, hogy közben ne válj kritikussá vagy tudálékossá.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jegy sajátossága miatt csak párkapcsolatban érzed igazán jól magad, A magányt nem neked találták ki. Azért, hogy az ideális egyensúlyi állapotot elérd, kompromisszumokra is képes vagy. Meg kell tanulnod határozottabbnak lenni, kiállni az igazadért. Karmikus feladatod: a jövendő kapcsolataidban próbálj minél nyitottabb és őszintébb lenni, mondd el, hogy mire vágysz - és néha hagyd, hogy a másik igazodjon hozzád.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Hajlamos vagy a szélsőségekre, minden határt fel akarsz fedezni, ezt a környezeted elég nehezen viseli. A horoszkóp szerint szereted magadhoz ragadni az irányítást, és gyakran vissza is élsz a hatalmaddal. Tanulj meg engedni, nem lehet mindig igazad. Karmikus küldetésed: fedezd fel a múlt traumatikus eseményeiben a pozitív dolgokat. Így könnyebben fel tudod dolgozni őket. Túlélési ösztönöd és erős személyiséged minden nehéz helyzeten átsegít.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas jegy szülötteként nálad első helyen a függetlenség áll, és gyakran nehezen fejezed ki az érzelmeidet. Az évek során falakat emeltél magad köré, mely mögé szinte lehetetlen bejutni. Próbálj meg nyitottabb lenni a világra, bízz meg az emberekben, hagyd, hogy jobban megismerjenek. Karmikus küldetésed: rendületlenül keresd az igazságot, légy oldottabb, és tanuld meg kommunikálni érzelmeidet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Legtöbbször szemellenzősen ragaszkodsz a társadalmi és vallási erkölcsökhöz. Nálad minden csak fekete vagy fehér lehet. A horoszkóp szerint túl szigorú vagy magadhoz és a környezetedhez. Fogadd el, ha valaki hibázik, mindent ki lehet javítani. Karmikus feladatod: találd meg a belső hangodat, melyet nem befolyásolnak normák, és hagyd élni. Legyél nyitottabb a spirituális dolgok felé, sokat tanulhatsz belőlük.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha a Vízöntő jegyben születtél, igazi szabályszegő vagy. Nem tűröd a korlátokat, folyamatosan lázadozol a fennálló rendszer ellen. Gyakran túlhangsúlyozod a másoktól való különbözőségedet, irtózol a sablonoktól. Karmikus küldetésed: dolgozd fel a múltat, engedd el a rossz élményeket, csak a jóra emlékezz! Legyél nyitottabb - nem csak neked lehet igazad. Fogadd el mások véleményét, ne tiltakozz csípőből minden ellen.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Hajlamos vagy áldozatnak tekinteni magad, akit mindenki csak kihasznál. Minden apróságon felkapod a vizet, és személyed elleni támadást látsz benne. A megbékélés helyett azonban a vezeklést hajszolod. Ne csak a pillanatnyi rosszkedvedre hallgass, gondold végig a történteket. Karmikus feladatod: próbálj meg felszabadultabb lenni a hétköznapok során. Ehhez nélkülözhetetlen lesz, hogy észrevedd az élet naposabb oldalát.

Cikkünk Judy Hall Asztrológia Biblia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

lead vadrozsa
  • gyógynövény
  • gyógyító táplálékok

Gyógyító virágok

Ezt is szeretjük