Nagy júliusi horoszkóp! Neked mit tartogat a nyár közepe?
Tudd meg, hogy te mi mindenre számíthatsz idén júliusban a horoszkópod szerint!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan már hetek óta nyaralási lázban égnek, de vannak, akiket más jellegű dolgok kell, hogy foglalkoztassanak még a legnagyobb hőségben is.

Vajon számodra mit tartogat a nyár középső hónapja? Olvasd el júliusi horoszkópunkat, és megtudhatod!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Nagyon fáradtnak érzed magad, és nem igazán jut időd a pihenésre, pedig arra számítottál, hogy a nyár a kikapcsolódás jegyében telik majd. Emiatt hajlamos vagy elhamarkodott döntésekre, amelyek rossz hatással lehetnek életed több területére is. Bármennyire is nehezedre esik, próbálj a lehetőségekhez mérten megfontoltan cselekedni, később hálás leszel magadnak! A július számodra nem ideális nyaraláshoz, utazáshoz, ezt tartogasd inkább augusztusra, amikor viszont sokkal kellemesebben telik majd a szabadidőd.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Mostanában nincs kedved a társasághoz, jobban érzed magad egyedül, mint emberek között. Ez nem baj, hiszen néha mindenkinek szüksége van egy kis magányra - ezt próbáld finoman a szeretteid tudtára adni, és biztosítsd őket, hogy nem miattuk húzódsz vissza, így nem lesz sértődés a dologból. Az egyedül töltött időt használd ki egy kis elmélkedésre arról, hol tart az életed, szerinted jó irányba haladsz-e. Ha igen, légy hálás, és értékeld, ha pedig nem, gondolkodj el rajta, hogy min lehetne változtatni - a mostani időszak kedvező lehet erre.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Olyan eredményt érhetsz el júliusban, ami nagy büszkeséggel tölt el, és ami sokáig meghatározza majd a környezetedben a megítélésedet is. Ne kérkedj azonban a sikerrel, mert könnyen önteltnek tűnhetsz, és a túlhangoztatott dicsőség fénye egy idő után elkopik. Mutass inkább bölcs szerénységet, és meglátod, mások is rögtön megfelelően kezelik majd a helyzetet. Ne költekezz ebben a hónapban, mert hajlamos vagy túllépni a keretedet, pedig most nagy szükséged lehet a pénzre egy váratlan kiadás miatt.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Több kihívás is vár rád ebben a hónapban, de minden akadályt sikerrel veszel, és ez jó érzéssel tölt el, ráadásul különböző előnyökhöz juttat. Az eseménydús június után még júliusban sem szusszanhatsz, a kikapcsolódás a jövő hónapig várat magára. Tele vagy programokkal, amelyek azonban feltöltenek, és jó élményekkel gazdagítanak, így egyelőre nem érzed úgy, hogy szívesebben töltenéd az idődet semmittevéssel. Ha takarékoskodtál, most örülhetsz, mert egy olyan lehetőség pottyanhat az öledbe, ami jelentősen hozzátesz a félretett összeghez.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Egy olyan probléma nyugtalanít, amelyről azt hitted, már régen sikerült lezárni, most azonban újra felüti a fejét. Ne feledd, ha a korábbi módszerrel csak ideig-óráig lehetett megoldani, talán most sem fog sikerülni végleg megszabadulni a gondtól, ezért érdemes lenne új megközelítésből vizsgálni a helyzetet. Találkozhatsz valakivel, aki segít eddig ismeretlen nézőpontból figyelned az életedet, és ez sok kérdésedre választ adhat, valamint hosszú távon is befolyásolhatja a sorsod alakulását.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A július kiváló alkalmakat tartogat a hosszabb távú kikapcsolódásra is a Szűz jegyűek számára. Ha nyaralást terveztél erre a hónapra, jó hírünk van: a lehető legjobb időpontot választottad. Az időjárás és a csillagok állása is neked kedvez, ez a hónap kiváló utazásra. Ha viszont csak otthoni kikapcsolódásra van lehetőséged, akkor se csüggedj, mert most pihentetőbb lesz a vakáció, mint valaha! Irány a szabad levegő, az árnyékos park vagy a strand néhány üveg behűtött üdítővel, amikor csak teheted, akár egyedül is - imádni fogod!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Az utóbbi időben feszült vagy, és nem érzed jól magad a bőrödben. Emiatt gyakran türelmetlen vagy, és könnyen megbánthatsz másokat anélkül, hogy észrevennéd. Érdemes lenne egy kis önvizsgálatot tartanod, és átgondolnod, hogy mi az az életedben, ami ilyen érzéseket kelt benned. Ne félj mélyre ásni, sőt, ha úgy érzed, egyedül nem megy, felkereshetsz egy szakembert is, aki segít majd feloldani a feszültséget, és megtalálni azokat a dolgokat, amelyeken változtatnod kell annak érdekében, hogy újra jól érezd magad.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha másoktól várod, hogy megoldják a problémáidat, rossz úton jársz, és ez júliusban fokozott megerősítést kap. Itt az ideje, hogy szembenézz a saját gondjaiddal, és elkezdj dolgozni azok megoldásán. Amint ez megtörténik, pozitív változást tapasztalsz majd az életedben. Annál is inkább nem árt most saját magadra hagyatkoznod, mert sajnos olyasvalakiről derül ki, hogy nem volt őszinte veled, akit eddig az egyik fő bizalmasodként tartottál számon. Szakíts időt a pihenésre júliusban, most nagyon rád fér a lelki feltöltődés!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nagy változás vár rád, amitől nagyon félsz, de megnyugodhatsz, mert gond nélkül veszed majd az akadályokat, és végül kiderül, hogy csak jól jártál az új helyzettel. Váratlanul pénzhez juthatsz, aminek köszönhetően mégis megvalósíthatsz egy nyári tervet, amiről azt hitted, le kell mondanod. Családi vitába keveredhetsz, ami egy kicsit rányomja bélyegét a kedvedre, de szerencsére a mosolyszünet csak átmeneti, így július végén már újra felhőtlen lesz a hangulatod.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Egyre nyűgösebb vagy, mert nehezedre esik elvégezni a szokásos feladataidat, kezded unni a monotonitást. Éppen ezért jó ötlet lenne egy kis szünetet tartanod, és elutaznod valahová: a levegőváltozás a legjobb, ami júliusban történhet veled. Emellett érdemes keresned valami új hobbit is, ami megszínesíti egy kicsit a szürke hétköznapokat - ezzel elejét veheted annak, hogy teljesen magába szippantson az unalom. Tölts időt a barátaiddal, és ismerkedj, ha teheted, mert az új emberek is feldobják a kedved.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Olyan jól alakulnak a dolgaid, hogy öröm nézni - ennek sajnos a hátulütője is megvan, ugyanis irigyeid akadnak, akik megpróbálnak keresztbetenni neked, ahol csak tudnak. Járj nyitott szemmel, mert sohasem tudhatod, hogy ki az, aki a szemedben kedves, a hátad mögött viszont ellened mesterkedik. Fontos, hogy ne kezdj bosszúhadjáratba, mert a visszájára fordulhat az egész. A legjobb fegyver, ha továbbra is a maximumot hozod, és becsületes vagy.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Túlhajszolt voltál az elmúlt időszakban, ezért éppen ideje, hogy magadra is szakíts egy kis időt, és nyaralj, vagy legalább pihenj. A barátaiddal most nem felhőtlen a kapcsolat, egy korábbi konfliktus árnyékolja be a hangulatot, ezért ha teheted, ne velük menj több napos vakációra, mert nagyon puskaporos lesz a levegő. Ha családi vitába keveredsz, ezúttal légy te az okosabb, és engedj, mert a másik annyira ragaszkodik az igazához, hogy akkor sem tágít, ha már mindketten alaposan megsértettétek egymást.

Ezt is szeretjük